Budapest

ISMÉT ELNYERTE A BEST MANAGED COMPANY DÍJAT A HELL CÉGCSOPORT

Duplázott a HELL ENERGY Magyarország Kft., hiszen Idén már második alkalommal végzett az élen a Kiválóan Vezetett Vállalatok rangsorában.

Duplázott a HELL ENERGY Magyarország Kft., hiszen Idén már második alkalommal végzett az élen a Kiválóan Vezetett Vállalatok rangsorában. A Best Managed Companies Program (Kiválóan vezetett vállalatok) a világ egyik vezető tanácsadó cége, a Deloitte vezető üzleti mentoring programja, ami idén másodjára indult el Magyarországon.

A program a helyi magántulajdonban lévő vállalatok kiválóságának elismerésére jött létre 1993-ban, és évente közel 50 országban világszerte több száz magánvállalkozás megy át szigorú pályázati és felülvizsgálati folyamaton, hogy részt vehessen a mentoring programban és Best Managed Companies (Kiválóan vezetett vállalatok) kitüntetésben részesülhessen. Minden országban egy rangos, független zsűri választja ki azokat a vállalatokat, amelyek valamennyi értékelési kategóriában eleget tesznek a magas szintű, előre meghatározott követelményeknek.