Rólunk

A HELL ENERGY a világ egyik leggyorsabban fejlődő FMCG márkája, amit gyors sikere és robbanásszerűen bővülő export piaca is bizonyít. A 100%-ban magyar brand 2006-ban született és 2010-re Magyarországon piacvezető lett, a nemzetközi energiaital-piacon pedig – mára közel 50 országból álló exportpiaccal – meghatározó szereplővé vált. Hazánkon kívül többek között Romániában, Görögországban, Szlovákiában, Bulgáriában, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban és Cipruson is piacvezető.

A HELL ENERGY sikereit a kiváló minőségnek, a márka jó ár-érték arányának, széles körű elérhetőségének, a nemzetközi marketingkommunikációs háttérnek, valamint a fogyasztói igényeknek megfelelő pozicionálásnak köszönheti. A HELL ENERGY az energiaital szektorban egyedüliként mondhatja el magáról, hogy több országban is piacvezető, erős márkával, saját tulajdonú modern töltőüzemmel és alumínium italdobozgyárral rendelkezik, ami páratlan stratégiai pozíciót jelent globális szinten is.

A HELL energiaitalok portfóliójának kialakításban kizárólagos szerep jut a mindenkori fogyasztói igények követésének. A klasszikus (32 mg/100 ml koffein, tuttifrutti íz) italokon kívül olyan innovatív termékek is elérhetők, mint az extrém igénybevétel esetére ajánlott, +20% koffeintartalmú HELL STRONG, vagy a cukormentes HELL Zero termékcsalád. 

A cég missziója, a trendeket követve, olyan funkcionális italok gyártása, mely az energiaitaloktól megszokott alapanyagokon kívül, plusz összetevőket is tartalmaz. Ennek jegyében született meg 2017-ben a HELL STRONG Focus, amely magnézium és L-karnitin hozzáadásával készül.A “Gives you power like hell” szlogen mögött felsorakozik valamennyi érték, amely segít a fogyasztóknak a mindennapi kihívások leküzdésében. A HELL fő értékei a világszínvonalú íz és design mellett, a kiváló ár-érték arány és a vonzó márkaimázs.

A nemzetközi marketingtevékenység kiemelkedő állomása volt az AT&T Williams Forma 1-es csapattal való kétéves együttműködés, amellyel a HELL ENERGY magyar cégként elsőként, az energiaitalok között pedig másodikként jelent meg szponzorként a Forma-1 világában. 

A 2018-as év újabb mérföldkőnek számított a márka életében, ugyanis egyedülálló módon, a brand reklámkampánya a hollywoodi sztárral, Bruce Willis főszereplésével készült.

A HELL azóta két alkalommal, 2020-ban és 2022-ben is meghosszabbította együttműködését a hollywoodi nagyágyúval. A 2020-ban forgatott reklámfilmben Willis a HELL Classic mellett már az akkoriban debütáló új termékcsaládot, a HELL ICE COFFEE-t is népszerűsítette, társa pedig a „Despacito” klipből ismert, Miss Universe győztes modell-színésznő, Zuleyka Rivera volt.

A HELL ENERGY életében a társadalmi felelősségvállalás is a vállalati magatartás egyik fontos alappillére: a HELL évről évre szervez jótékonysági akciókat, és a rászorulók mellé áll a bajban.