2024.02.01. Budapest

HELL Boxing Kings

2024-ben a HELL Boxing Kings és Roy Jones Jr. kilencszeres box világbajnok együtt keresik 10 ország legjobb boxolóit.

Az ökölvívás új korszaka

Budapest, 2024. február 1.

2024-ben a HELL Boxing Kings és Roy Jones Jr. kilencszeres box világbajnok együtt keresik 10 ország legjobb boxolóit.

A HELL ENERGY 2024-ben egyedülálló nemzetközi versenysorozat megszervezésével robban be az ökölvívás világába. A több, mint 60 országban jelenlévő energiaitalgyártó neve mostantól egybeforr az egész éven át tartó bokszversennyel, a HELL Boxing Kings-szel, melynek összdíjazása több mint 1.000.000 dollár!

A mérkőzések  a HELL Boxing Kings YouTube csatornáján és közösségi média felületein kerülnek sugárzásra.

A versenysorozat elődöntőit, középdöntőit és döntőit pedig már élőben közvetítik.

„Felkészültség, alázat, szorgalom: eljött a Te időd!”

A nemzetközi boxversenyen 10 ország versenyzői közül kerülnek ki a válogatás során azok a legjobb, legrátermettebb sportolók, akik végül 4 súlycsoportban küzdenek meg a HELL Boxing Kings bajnoki öveiért.

A súlycsoportok nyertesei a bajnoki cím mellé 100.000 dollárt, valamint profi szerződési lehetőséget kapnak a HELL ENERGY Promotion-től.

Nem csak igazolt versenyzők, hanem gyakorlatilag bárki ringbe szállhat a mesés pénzdíjakért. Ez a verseny azoknak a bokszolóknak, küzdősportolóknak is utat nyit a profi boksz világába, akiknek a képességei megvannak, de eddig valamiért nem volt lehetőségük bizonyítani.

Jelentkezni 2024. február 01. és 2024. március 15. között lehet a www.hellboxingkings.com oldalon, amennyiben elmúltál 18 éves.

Sőt! Jönnek a celebek is!

Az élő közvetítések során a celeb versenyzők is a ringbe lépnek három súlycsoportban. A résztvevő országok delegált sztárjai szintén 100.000 dolláros fődíjért és a HELL Boxing Kings címmel járó dicsőségért csapnak össze.

„A határaidat te állítod fel és csak rajtad áll mikor léped át őket!”

A HELL Boxing Kings nemzetközi boxversenyre 2024-ben az alábbi országokból várják a jelentkezőket: Magyarország, Szlovákia, Csehország, Horvátország, Szerbia, Bosznia, Románia, Görögország, Bulgária és Azerbajdzsán.

A jelentkezők márciustól, a saját országukban megrendezésre kerülő castingokon mutatkozhatnak be.  Az itt kiválasztott versenyzőkre júniusban selejtező összecsapások várnak, novemberben pedig az élőben közvetített elődöntőkben bizonyíthatnak. 

A döntő 2024. decemberében lesz Magyarországon. A Las Vegas-i színvonalú gálán sztárvendégek is fellépnek, sőt minden idők egyik legsikeresebb boxolója, a kilencszeres világbajnok Roy Jones Jr., a HELL Boxing Kings fővédnöke is.

Az álmaidat te határozod meg, a lehetőséget a HELL Boxing Kings adja hozzá!