2024.02.14. Budapest

A világ egyik legszexibb férfiját választotta arcának a HELL

Újra meglepő húzással rukkol elő a HELL ENERGY.

Budapest, 2024. február 14.

Újra meglepő húzással rukkol elő a HELL ENERGY. A több mint 60 országban elérhető márka legújabb globális kampányában a világ egyik legfelkapottabb színészét, Michele Morrone-t láthatjuk különböző élethelyzetekben. A többrészes, fülledt Netflix film, a „365 nap” főszereplője, a Dolce&Gabbana arca újabb fejezetet nyit a HELL sikertörténetében.

Michele Morrone-t leginkább a karizmatikus Massimo Torricelli karakterével azonosítják, hiszen a nemzetközi ismertséget berobbantó film nézők milliónak rajongását hozta el az olasz színész számára 2020-ban. A filmes debütálást számos megbízás követte neves divatházak jóvoltából, 2023-ban például Katy Perryvel reklámozta a Dolce&Gabbana parfümjét. Hamarosan pedig újabb filmben láthatjuk, a Subservience című thrillerben Megan Fox lesz a partnere. Divat- és filmes karrierjének köszönhetően, Michele Morrone neve ma már egyet jelent a vonzó, stílusos megjelenéssel, a sármmal és az alfa-hím férfitípussal.  

A HELL ENERGY mindig is élen járt abban, hogy új és izgalmas utakon járjon és formabontó megoldásokat alkalmazzon. Michele karaktere és magával ragadó megjelenése kiválóan illeszkedik a brandhez, így a HELL és a sztár együttműködése nem csupán egy reklámkampány, hanem két olyan nagyágyú egymásra találása, akik az erőt és a minőséget képviselik. „Az új reklámkampánnyal az a célunk, hogy egy újabb fejezetet nyissunk a márka sikertörténetében, ahol egy izgalmas karakter találkozik a HELL ENERGY-től megszokott értékekkel. Az együttműködés révén tovább növeljük a nemzetközi jelenlétünket, és bővítjük célcsoportunkat a fiatalabb és trendkövető generáció megszólításával.” – mondta el az új együttműködés kapcsán Popovics Adrienn, a HELL operatív marketing igazgatója. 

A több mini reklámfilmből álló új kampány több mint 60 országban indul február közepén, kihasználva a marketingkommunikáció teljes spektrumát, különös tekintettel a közösségi média csatornákra. A rajongók és a márka fogyasztói egy integrált megoldások keretein belül, az eladáshelyeken és kültéri reklámhordozókon, illetve a televízióban és digitális csatornákon találkozhatnak majd a sármos olasz színésszel. A filmek különlegessége, hogy különböző élethelyzetekben mutatják be Morronét, amikor HELL energiaitalt fogyaszt, például a reggeli fürdőszobai rutinja, vagy edzés közben. A forgatás nemzetközi produkció keretében Magyarországon zajlott, mintegy száz fős stábbal, amerikai rendező bevonásával.