Gyár

A minőség és innováció a HELL ENERGY egyik legfontosabb küldetése, amelyet az energiaital kedvelői már kezdetektől a HELL védjegyeként tartanak számon. A cég Borsod megyei, páratlan német gyártástechnológiával felszerelt üzemében, az FSSC 22000 élelmiszerbiztonsági előírások legszigorúbb betartásával készülnek az prémium minőségű energiaitalok.

Gyár #1

A töltőüzem 2011-es átadása az akkor mindössze ötéves HELL márka rövid, de sikerekben bővelkedő történetének egyik legfontosabb mérföldköve volt. A két német gépgyártó cég (Krones, KHS) gyártósoraival felszerelt létesítmény európai viszonylatban is kiemelkedő teljesítményt nyújt. A gyárkomplexum jelenleg napi 7 millió alumínium italdobozt tölt meg folyékony energiával, mely dobozok a cég saját tulajdonában lévő, 2017-ben átadott italdobozgyárából, a QUALITY PACK-ból érkeznek. Az összehangolt munkafolyamatoknak köszönhetően 2019-ben a HELL töltőüzeme és italdobozgyára közösen nyerte el az Év Gyára díjat, a legeredményesebb gyártástámogató folyamatok kategóriában.

Gyár #2

A HELL pezsdítő ízvilágát a kiváló minőségű alapanyagok és a legmodernebb technológia alkalmazása biztosítják. Az energiaital-gyártás folyamatát kiváló szakemberek felügyelik, ügyelve arra, hogy csakis hibátlan termékek jussanak el a fogyasztókhoz.

A növekvő gyártási volumen és az export piacok biztonságos kiszolgálása érdekében épült fel 2017 tavaszára, a HELL cégcsoport tagjaként Magyarország első alumínium italdobozgyára, a QUALITY PACK. A 42.000 négyzetméteren elterülő üzemben évi 1,5 milliárd darab 250 ml-es italdoboz és doboztető készül, amelyekhez 75 százalékban újrahasznosított alumínium alapanyagot használnak fel, mely továbbra is 100 százalékban újrahasznosítható. A gyár megépülésévél a HELL ENERGY kijelentheti, hogy termékeit külső forrás igénybevétele nélkül, teljes mértékben maga állítja elő.

Gyár #3

A HELL gyártókomplexumának legújabb ékköve a 2020. szeptember 10-én átadott, alumínium dobozos tejalapú italok gyártására alkalmas töltőüzem. A 2019-ben bemutatott HELL ICE COFFEE márka jegeskávéit a HELL kezdetben bértöltésben, Németországban gyártatta. 2019 novemberében kezdődött meg a saját, 11.880 m2 alapterületű, legkorszerűbb technológiával felszerelt üzem építése, melyben immár óránként 50.000 doboz prémium jegeskávé készülhet.

Gyár #4