2022.02.15. Budapest

A különleges ízkombinációk koronázatlan királyával erősít a HELL

Különleges ízzel, sós karamellás változatban érkezik a HELL ENERGY COFFEE jegeskávé újdonsága február közepén, melyet a laktózérzékeny kávékedvelők is bátran fogyaszthatnak.

itt a laktózmentes ENERGY COFFEE Salted Caramel

Különleges ízzel, sós karamellás változatban érkezik a HELL ENERGY COFFEE jegeskávé újdonsága február közepén, melyet a laktózérzékeny kávékedvelők is bátran fogyaszthatnak. Értékbeli forgalom és eladott darabszám tekintetében hazánk piacvezető* alumíniumdobozos jegeskávé márkáját, az ENERGY COFFEE-t így immáron hat különböző verzióban találhatjuk meg a boltok polcain. 

A HELL 2019 nyarán vezette be az ENERGY COFFEE termékcsaládját, 3 ízzel. A kiváló minőség, a valódi magyar tej és a kávékivonat-tartalom, illetve a harmonikus ízvilág gyorsan elnyerte a fogyasztók tetszését. Alig egy évvel bevezetését követően a termékcsalád első lett a fogyasztásra kész jegeskávék magyarországi kiskereskedelemi piacán, mind érték, mind eladott darabszám tekintetében, és ezt a pozíciót 2020. novembere óta őrzi a márka**.

Az évek óta töretlen siker arra sarkallta a Bruce Willisnek is szállító magyar brandet, hogy a különlegesebb termékek felé is nyisson. 2021 tavaszán a laktózmentes termékek kedvelőit örvendeztette meg a HELL a kókuszos ízvilágú ENERGY COFFEE Coconut-tal, és most az új Salted Caramel jegeskávéjuk is a népszerű laktózmentes portfóliót gazdagítja. A vadi új tejeskávé különlegesség a sós és édes harmóniáját hozza el praktikus, környezetbarát 250 ml-es aludobozos csomagolásban.

„Az utóbbi idők egyik legnagyobb felfedezettjét választottuk új termékünkhöz, hiszen a csokoládékban, süteményekben, fagylatokban oly népszerű sós karamellről elmondhatjuk, hogy egy igazi kedvenc. A sós és édes harmóniája a finom kávéval remek napindító vagy ebéd utáni desszerthelyettesítő lehet, akár hidegen akár melegen fogyasztva. Új tejeskávénk ráadásul a laktózmentes termékcsaládot erősíti, tehát laktózérzékeny fogyasztóink is bátran választhatják.” – mondta el Schmidt Krisztián, a HELL ENERGY kreatív marketingigazgatója.

Az új jegeskávé ital, ahogy a termékcsalád többi tagja, valódi Arabica és Robusta kávékivonattal, tartósítószer és mesterséges színezék nélkül készül és 40 mg/100ml koffeint tartalmaz.

Az ENERGY COFFEE-val a HELL nem csak Magyarországon van jelen, a márka már jelenleg is 20 országban érhető el, többek között Görögországban, Horvátországban és az Egyesült Királyságban is.

* A NielsenIQ 2021. január – decemberi kumulált adatai alapján, amely a teljes hazai kiskereskedelemben realizáló forgalmat monitorozza (beleértve a benzinkutakat is) érték és darabszám tekintetében. A riportált adat nem terjed ki a vendéglátóipari egységek és a dohányboltok forgalmára.

** A NielsenIQ 2021. decemberi riportált adatai alapján. amely a teljes hazai kiskereskedelemben realizáló forgalmat monitorozza (beleértve a benzinkutakat is) érték és darabszám tekintetében. A riportált adat nem terjed ki a vendéglátóipari egységek és a dohányboltok forgalmára.