2020.02.28. Budapest

Bruce Willis i HELL se ponovo udružuju

Svjetski poznati brend produžio je ugovor sa velikom zvijezdom na još dvije godine

HELL ENERGY, jedan od najpoznatijih svjetskih brendova energetskih napitaka i lider na tržištu Bosne i Hercegovine, nastavlja saradnju s Bruce Willisom. Glumačka zvijezda će ostati zaštitno lice globalne reklamne kampanje kompanije HELL još dvije godine. U nadolazećoj reklami osim HELL CLASSIC-a naći će se i najnovije idanje HELL ENERGY COFFEE. Lijepa manekenka i glumica Zuleyka Rivera, najpoznatija po muzičkom spotu Despacito koji broji 6,6 milijardi pregleda, pojavit će se u reklami rame uz rame sa holivudskim glumcem.

Rad sa svjetski poznatom i slavnom osobom, velika je stvar čak i za svjetske brendove. HELL je angažovao holivudsku legendu Bruce Willisa po drugi put. Proizvodi mađarske kompanije, energetska pića vrhunske kvalitete, dostupni su na 5 različitih kontinenata i preko 50 zemalja od Indije do Meksika, a od prošle godine dostupna je i ledena kafa. Prije dvije godine kompanija je odlučila potražiti veliku zvijezdu, nekoga ko je poznat i popularan u cijelom svijetu, a pri tom se zalaže za iste vrijednosti kao i HELL.

„O uspjehu odluke koju smo donijeli prije dvije godine uglavnom govore povratne informacije od potrošača, jer oni su ti koji svakodnevno biraju svoje omiljeno energetsko piće. Bruce Willis ima sve što HELL predstavlja: snažan je, dinamičan i hrabar. Također, posao koji smo radili u proteklih nekoliko godina potvrdio je da je naša posvećenost kvaliteti slična, tako da daljnja saradnja sa njim nije bila upitna”, rekao je Péter Pantl, međunarodni direktor za komunikacije i marketing u kompaniji HELL ENERGY, te je dodao: „Naravno, ponovo smo povećali ulog i uključili još jednu svjetski poznatu i slavnu ličnost koja će pored Bruce Willisa biti u našoj globalnoj reklamnoj kampanji, a to je izuzetno lijepa Zuleyka Rivera. Ova manekenka i glumica osvojila je titulu Miss Universe 2006. godine i možda je u Bosni i Hercegovini najpoznatija po pojavljivanju u muzičkom spotu za pjesmu Despacito, a od tada je imala nekoliko filmskih uloga, te je postala i uspješna poslovna žena. “

Nova reklama za HELL počeće se snimati početkom marta u Njujorku. Pored HELL energetskog pića reklama će predstaviti i HELL ENERGY COFFEE, kažu predstavnici ovog renomiranog brenda.