București

HELL ENERGY deschide un nou capitol

După campaniile memorabile cu Bruce Willis, ne întâmpină noi eroi

După campaniile memorabile cu Bruce Willis, ne întâmpină noi eroi

București, 15 iunie 2023

Perioada următoare marchează începutul unei noi ere, foarte interesante, din activitatea HELL ENERGY.

Dacă din 2018 rolul de ambasador HELL ENERGY a fost jucat de cel mai mare erou de acțiune din lume, Bruce Willis, în actuala campanie publicitară a brandului lider de piață în băuturi energizante din România 1 , protagoniști vor fi eroii de zi cu zi, pe care îi cunoaștem cu toții.

Noua campanie HELL ne inspiră prin expunerea unor situații cotidiene și ne motivează în acele momente când avem nevoie de un mic impuls pentru a depăși momentele în care ne simțim suprasolicitați.

Pregătirea campaniei a durat 6 luni, a angrenat o echipă de 100 de profesioniști, alți peste 100 de figuranți și 20 de actori, care au participat la 3 zile de filmări, expuse în 4 povești, a căror post producție a durat încă 5 săptămâni. Așa arată, pe scurt, cea mai recentă reclamă a HELL ENERGY, care va fi difuzată în România începând cu 15 iunie 2023.

Clipul video al campaniei prezintă situații cotidiene trăite de patru personaje independente, care se confruntă cu provocări și sarcini pe care le au de îndeplinit în viața de zi cu zi, dar care nu ies întotdeauna bine de la început. Acesta subliniază faptul că este firesc să pierzi din motivație pe parcurs sau să ajungi în momente în care te simți lipsit de energie, mai ales când te afli în fața unui eveniment important sau provocator. În toate aceste momente, așa cum sugerează și campania, important este să continui până când reușești, pentru că puterea de care ai nevoie pentru a reuși se află deja în interiorul tău, iar singurul fel prin care o poți activa este să crezi în tine însuți!

„În ultimii cinci ani, am construit comunicarea HELL ENERGY în jurul lui Bruce Willis. În această jumătate de deceniu, nu numai brandul, ci și categoria de băuturi energizante a crescut enorm atât pe plan intern, cât și la nivel internațional. Dacă ne raportăm la obiceiurile de consum, aceste băuturi nu mai sunt văzute ca produse funcționale, ci ca elemente esențiale din viața de zi cu zi a consumatorilor. Acesta este și motivul pentru care a venit momentul să deschidem un nou capitol în comunicarea brandului. După Bruce Willis, care va rămâne întotdeauna o figură reprezentativă în istoria noastră, cine ar fi putut lua rolul de ambasador al brandului și locul de protagonist mai bine decât eroii noștri de zi cu zi? Spre deosebire de Bruce, ei nu trebuie să salveze lumea, dar sunt cei care au nevoie de puțină motivație pentru a depăși dificultățile cotidiene, mari sau mici, ceea ce ne-am și dorit să le oferim prin această campanie, care îi pune în lumina reflectoarelor”, a declarat Márton Vecsei, Brand Leader în cadrul HELL ENERGY.

Noul concept creativ al brandului va fi prezent la TV, în social media, în OOH și la punctele de vânzare a
produselor. În România, ca și în Ungaria, Bulgaria, Grecia, reclama va fi difuzată într-o versiune de 30 de
secunde, în timp ce varianta scurtă va promova băuturile energizante HELL ENERGY în alte peste 50 de țări.