FABRICĂ

Calitatea și inovația sunt cele mai importante valori ale companiei HELL ENERGY, considerate simbolurile brandului de către fanii mărcii HELL.


Fabrica din Borsod (unitate administrativ-teritorială aflată în Nordul Ungariei) este echipată cu o tehnologie germană de neegalat, producând băuturi energizante de calitate premium, în strictă conformitate cu reglementările FSSC 22000 privind siguranța alimentelor.

Gyár #1

Una dintre cele mai importante etape din istoria de succes a mărcii HELL a fost inaugurarea unității de îmbuteliere, în 2011; compania avea pe atunci doar cinci ani vechime pe piață. Fabrica, echipată cu linii de producție de la doi producători germani de echipamente – Krones și KHS – are o performanță remarcabilă, chiar și după cele mai exigente standarde europene. În prezent, în unitatea de îmbuteliere se procesează 7 milioane de cutii din aluminiu cu băuturi energizante pe zi, cutiile din aluminiu provenind dintr-o altă unitate HELL ENERGY – QUALITY PACK – în care, începând din 2017, sunt produse propriile cutiile de băuturi răcoritoare. Datorită proceselor de lucru impecabil coordonate, în 2019, unitățile de îmbuteliere și de producție a cutiilor din aluminiu aparținând brandului HELL au câștigat premiul “Fabrica Anului”, în categoria cele mai eficiente procese de susținere a producției.

Gyár #2

Gustul revitalizant al băuturilor HELL este asigurat de ingredientele de calitate superioară și de tehnologia de ultimă generație. Procesul de producție a băuturilor energizante este supravegheat de profesioniști în domeniul lor, care se asigură că la consumatori ajung doar produsele perfecte.


Pentru a deservi rapid și în siguranță cererea în creștere și piețele de export, unitatea de producție QUALITY PACK a fost construită în primăvara anului 2017, ca parte a grupului de companii HELL ENERGY, fiind prima companie producătoare de cutii din aluminiu pentru băuturi răcoritoare din Ungaria. Fabrica are o suprafață de 42.000 m2 și o capacitate de producție de 1,5 miliarde de cutii și capace de băuturi răcoritoare pe an. Aceasta utilizează ca materie primă aluminiu reciclat în proporție de 75% din total, iar cutiile sunt sunt 100% reciclabile după uz. Prin construirea acestei fabrici, compania HELL ENERGY a devenit producător independent în toate procesele sale de fabricație, neutilizând nicio altă sursă externă.

Gyár #3

Cea mai recentă achiziție din cadrul parcului HELL ENERGY este unitatea de producție a băuturilor pe bază de lapte și cafea, inaugurată pe 10 septembrie 2020. Marca HELL ICE COFFEE, care a fost introdusă pe piață în anul 2019, a fost inițial fabricată în Germania. În luna noiembrie 2019, a fost începută construcția noii fabrici, cu o suprafață de 11.880 m2, echipată cu tehnologie de ultimă oră, în care, în prezent, pot fi fabricate 50.000 de cutii de cafea premium gata preparată pe oră. Împreună cu cele 3 variante originale – Latte, Capuccino și Slim Latte – cele două noi produse lansate în 2021, Double Espresso și Coconut, sunt fabricate în regie proprie, din lapte de calitate superioară, provenit din surse locale.

Gyár #4