TÖLTŐTECHNIKUS

A piacvezető brand, az alumínium italdobozgyár és töltőgyár hármasával a HELL ENERGY Magyarország Kft. megkérdőjelezhetetlenül egyedinek számít a nemzetközi piacon. Amennyiben szeretnél Te is részese lenni a számos országban piacvezető energiaital gyártó dinamikus fejlődésének, most itt a lehetőség! Cégcsoportunk motivált és lendületes csapatába keresi miskolci munkavégzéssel új, agilis töltőtechnikus kollegáját. Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink […]

A piacvezető brand, az alumínium italdobozgyár és töltőgyár hármasával a HELL ENERGY Magyarország Kft. megkérdőjelezhetetlenül egyedinek számít a nemzetközi piacon.

Amennyiben szeretnél Te is részese lenni a számos országban piacvezető energiaital gyártó dinamikus fejlődésének, most itt a lehetőség!

Cégcsoportunk motivált és lendületes csapatába keresi miskolci munkavégzéssel új, agilis töltőtechnikus kollegáját.

Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához

  • Megadott túraútvonalon történő automaták feltöltése, tisztítása, alap szerviztevékenység ellátása
  • Termék leadás/felvétel teljeskörű adminisztrációs feladatainak ellátása

Mi tesz Téged különlegessé

  • Teherbíró képesség
  • Önálló, felelősségteljes munkavégzés
  • B kategóriás jogosítvány
  • Nemzetközi multinacionális vállalatnál szerzett tapasztalat előnyt jelent

Amivel honoráljuk mindennapi munkádat

Stabil, hosszú távú, karrierlehetőségekkel teli munkalehetőséget kínálunk piacvezető, stabil hátterű, dinamikusan fejlődő cégcsoportunkban. Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel és ingyenes vagy kedvezményes sportolási lehetőséget, egészséges munka-magánélet egyensúlyt, inspiráló és ultramodern munkakörnyezetet, csúcstechnológiát és a munkádat támogató high-tech eszközöket biztosítunk.

Munkavégzés helye

Szabolcs-Szatmár- Bereg megye

Hajdú-Bihar megye  

Jelentkezés