TÖLTŐ TECHNIKUS

A piacvezető brand, az alumínium italdobozgyár és töltőgyár hármasával a HELL ENERGY Magyarország Kft. megkérdőjelezhetetlenül egyedinek számít a nemzetközi piacon. Amennyiben szeretnél Te is részese lenni a számos országban piacvezető energiaital gyártó dinamikus fejlődésének, most itt a lehetőség! Cégcsoportunk motivált és lendületes csapatába keresi budapesti munkavégzéssel új, agilis töltő technikus kollegáját. Mivel járulhatsz hozzá közös […]

A piacvezető brand, az alumínium italdobozgyár és töltőgyár hármasával a HELL ENERGY Magyarország Kft. megkérdőjelezhetetlenül egyedinek számít a nemzetközi piacon.

Amennyiben szeretnél Te is részese lenni a számos országban piacvezető energiaital gyártó dinamikus fejlődésének, most itt a lehetőség!

Cégcsoportunk motivált és lendületes csapatába keresi budapesti munkavégzéssel új, agilis töltő technikus kollegáját.

Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához?

  • Megadott túraútvonalon történő automaták feltöltése, tisztítása, alap szerviztevékenység ellátásak, szervízigényeinek ellátása
  • Termék leadás/felvétel teljeskörű adminisztrációs feladatainak ellátása

A következők tesznek téged különlegessé

  • Teherbíró képesség
  • Önálló, felelősségteljes munkavégzés
  • B kategóriás jogosítvány
  • Nemzetközi multinacionális vállalatnál szerzett tapasztalat előnyt jelen

Amivel honoráljuk mindennapi munkádat

Stabil, hosszútávú, karrierlehetőségekkel teli munkalehetőséget kínálunk piacvezető, szilárd hátterű, dinamikusan fejlődő cégcsoportunkban. Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel és alapbéren felüli teljesítményarányos prémiummal honoráljuk, ezen felül egészséges munka-magánélet egyensúlyt, inspiráló és ultramodern munkakörnyezetet, csúcstechnológiát és a munkádat támogató high-tech eszközöket biztosítunk.

Munkavégzés helye

Budapest és környéke

Jelentkezés