Ne propunem să devenim cel mai ecologic

producător de energie și băuturi răcoritoare din lume!

Cutiile noastre

sunt pentru totdeauna

Ambalajele noastre sunt realizate din materiale reciclabile la infinit.

60 DE ZILE ȘI DIN NOU CUTIE

Aluminiul este un element cheie al unei economii circulare cu emisii reduse de carbon. Nu numai că este un material ușor, durabil și flexibil (protejând lichidul de lumină, oxigen și impurități, agenți patogeni etc.), dar este infinit și 100% reciclabil. Ca atare, 75% din tot aluminiul produs vreodată este încă în utilizare și astăzi. Cutiile noastre au un conținut ridicat de materiale reciclate și o amprentă de carbon redusă, iar cu topirea lor economisim 95% de energie. Noi, la HELL, în ultimii 5 ani am redus proporția ambalajelor din sticle de plastic sub 5% și ne propunem să menținem această cifră sub 1% până în 2025. Pune cutia de aluminiu în coșul de reciclare, astfel încât peste 60 zile să revină din nou la viață!

Aluminiu ecologic cu

o amprentă redusă de carbon

Suntem primii din lume care folosim aluminiu SPEIRA ORBIS pentru producerea cutiilor noastre, băuturile noastre răcoritoare carbogazoase XIXO fiind ambalate exclusiv în cutii, în loc de sticle de plastic.

Datorită achiziției noastre responsabile, utilizăm aluminiul SPEIRA ORBIS cu conținut foarte ridicat de material reciclat. Acest lucru înseamnă că aluminiul reciclat și reutilizat a fost cel puțin o dată un produs de consum. Cu cât conținutul reciclat este mai mare, cu atât este mai bine pentru mediu. Drept rezultat, aluminiul pe care îl utilizăm are o amprentă de carbon extrem de scăzută la nivel mondial, fiind un exemplu pentru întreaga industrie.

Nimic nu se pierde!

Obiectivul nostru este de a ne minimiza cererea de energie,

asigurând astfel eficiența ecologică.

În 2015 ne-am angajat să îmbunătățim utilizarea aluminiului pentru ambalarea băuturilor și am redus cu 60% proporția sticlelor de plastic din portofoliul nostru. În 2020, am primit premiul „Compania conștientă de consumul de energie” de care suntem mândri și ne străduim să o menținem. Ca pas următor, din 2021, cutiile noastre au un conținut foarte ridicat de materiale reciclate și o amprentă de carbon redusă. Mai mult, atât foliile, cât și cutiile de carton folosite pentru ambalarea produselor sunt fabricate din materiale 100% reciclabile. Între timp, materia primă secundară din producție este complet reciclată, astfel încât nu sunt generate deșeuri.

Te salutăm, reciclare perpetuă!

Te vom conduce spre viitor!

Vrei sa ni te alături?

Puțină energie de la tine, energie foarte mare pentru Pământ! Alege ecologic și reciclează mereu!

Dacă alegi ambalaje din aluminiu reciclat, te vei bucura nu numai de gustul original al băuturii tale, ci vei face bine și planetei. La urma urmei, cutiile de aluminiu pe care le reciclezi corect pot fi 100% reciclate într-un ambalaj nou pentru băuturi, în termen de 60 de zile. Și dacă îl arunci întotdeauna în locul potrivit, ambalajul poate fi reciclat la nesfârșit, ceea ce înseamnă că și nepoții tăi îl vor putea folosi. Sună incredibil, nu-i așa? În acest fel, nu iei, ci adaugi mereu la viitor, rezultatul fiind nenumărate zile fericite pentru planeta noastră!

HELLo, Alu!

Ha să păstrăm aluminiul în circulație împreună pentru a-l menține în uz cât mai mult timp posibil! Având în vedere că cutiile de aluminiu sunt reciclabile la infinit, nu putem lăsa această resursă valoroasă să se irosească!

În cadrul seriei noastre de activități la scară largă, am colectat cutii de aluminiu goale în distribuitoarele automate din stațiile de tramvai, în instalații spectaculoase la festivaluri, în universități și în săli de jocuri! Nu este suficient numai să vorbești despre mediu, trebuie să și acționezi!

În cadrul programului HELLo ALU, am trimis deja la reciclare zeci de mii de cutii de băutură din aluminiu pentru a fi reciclate din nou în cutii de aluminiu. Pe lângă protejarea mediului, campaniile noastre de reciclare servesc o cauză bună și din punct de vedere social.

Mai multe informații despre ambițiile noastre ecologice găsiți pe blogul U Can Think Green.

Află toate informațiile de care ai nevoie dintr-un singur loc!

Subiectul este esențial și inepuizabil. Descarcă raportul complet și află despre acțiunile noastre durabile! Fiecare pas pe care îl facem, îl facem în mod responsabil pentru tine, pentru viitorul nostru pe planetă. Este moștenirea noastră pentru generațiile viitoare.

La HELL, ne străduim în fiecare zi să producem cât mai durabil posibil! Alătură-te eforturilor noastre și, dacă poți, alege cutii de aluminiu cu conținut ridicat de materiale reciclate și te rugăm să reciclezi – pentru planeta noastră și pentru viitor! Nici nu te-ai gândi câte alegeri extrem de mici, poți face zilnic, pentru un viitor mai bun.