Célunk a világ legzöldebb

energia - és üdítőital gyártójává válni!

A mi dobozainkat

örökre tervezték

Termékeink csomagolása végtelenszer újrahasznosítható alapanyagból készül.

Az alumínium kulcsfontosságú eleme az alacsony szén-dioxid kibocsátású körforgásos gazdaságoknak. Hiszen nemcsak könnyű, tartós és rugalmas anyag, ami védi a folyadékot a fénytől, oxigéntől és szennyeződésektől, kórokozóktól, de végtelenszer, 100%-ban újrahasznosítható is és ennek köszönhetően a valaha gyártott alumínium 75%-a ma is forgalomban van. A mi dobozaink eleve legalább 75%-ban újrahasznosított alumíniumdobozokból készülnek, melyet független harmadik fél tanúsít, beolvasztásuk pedig 95%-os energiamegtakarítást is eredményez. Mi, a HELL-nél az elmúlt 5 évben 5% alá csökkentettük a PET palack csomagolásainkarányát, és arra törekszünk, hogy 2025-re ez a szám 1% alatt legyen.  Tedd alumínium dobozod a szelektív kukába, hiszen 60 nap múlva új életet kaphat!

 

Zöld alumínium

alacsony szénlábnyommal!

A világon elsőként alkalmazunk Hydro CIRCAL alumíniumot valamennyi dobozunk gyártásához, XIXO szénsavas üdítőink pedig kizárólag aludobozokba kerülnek PET palack helyett.

A tudatos beszerzésnek köszönhetően valamennyi aludobozunk gyártásához a Hydro CIRCAL-t használjuk, amely igazoltan legalább 75%-ban újrahasznosított alumínium tartalommal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a visszagyűjtött és felhasznált alumínium legalább egyszer már biztosan volt fogyasztói termék. Minél nagyobb az újrahasznosított tartalom, annál jobb a környezet számára. A fennmaradó 25% egyrészt további újrahasznosított fogyasztói és gyártási hulladékot, másrészt pedig megújuló energiával előállított elsődleges fémet tartalmaz. Ennek eredményeképp, az általunk felhasznált alumínium a világszinten is kiemelkedően alacsony szénlábnyommal rendelkezik, ami példaérétkű az egész iparág számára.

Nálunk semmi sem vész kárba!

A célunk, hogy minimalizáljuk az energiaigényt,

ezzel biztosítva az ökohatékonyságot.

Az alumínium mellett 2015-ben köteleződtünk el, így azóta 60%-kal csökkentettük a PET palackok arányát portfoliónkban. 2020-ban elnyertük az Energiatudatos Vállalat címet, amire büszkék vagyunk és igyekszünk megőrizni. Egy következő lépésként, 2021-től az általunk gyártott dobozok már igazoltan legalább 75% újrahasznosított tartalommal rendelkeznek. Termékeinkcsomagolásához felhasznált fóliák és papírtálcák egyaránt 100%-ban újrahasznosítható alapanyagokból készülnek. Mindeközben a gyártásközi másodlagos nyersanyag teljes mértékben újrahasznosításra kerül, így nem keletkezik hulladék. Ráadásul fenntarthatósági stratégiánk legújabb mérföldköveként az idei évtől 100%-ban megújuló energiaforrásból fedezzük a gyártáshoz szükséges energiaigényünket.

Helló örökéletű alumínium!

Gyere velünk a jövőbe,

mutatjuk hogyan!

Kis energia tőled, hatalmas energia a Földnek! Válassz tudatosan, gyűjts szelektíven!

Ha alumínium csomagolást választasz nemcsak italod eredeti ízét élvezheted, de jót is teszel vele a Földnek. Hiszen annak az alumíniumnak, amit a megfelelő szelektívbe tesznek, mindössze 60 nap kell ahhoz, hogy 100%-ban újra tudják hasznosítani. Ha pedig mindig a megfelelő helyre dobják, akkor végtelenszer újrahasznosítható, ami azt jelenti, hogy unokáid is használhatják majd. Bizony jól olvastad! Így nem elveszel, hanem hozzáadsz a jövőhöz, ezzel számtalan vidám napot eredményezve Földünknek!

Tudj meg mindet egy helyről!

A téma fontos és kimeríthetetlen. Töltsd le a teljes jelentést, és ismerd meg fenntartható működésünket! Minden lépésünket érted, és a jövőért tesszük, tudatosan, szeretettel. Generációról, generációra.

Mi, a HELL-nél minden nap arra törekszünk , hogy minél környezettudatosabban gyártsunk! Csatlakozz hozzánk ebben, és ha teheted, válaszd az aludobozt és gyűjts szelektíven - magadért, és a bolygónkért! Nem is gondolnád mennyi apró, mindennapi választásoddal tehetsz egy szebb jövőért.