Στόχος μας είναι να γίνουμε η πιο πράσινη

εταιρεία παραγωγής ενεργειακών και αναψυκτικών ποτών στον κόσμο!

Οι συσκευασίες μας έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν για πάντα

Η συσκευασία των προϊόντων μας είναι κατασκευασμένη από άπειρα ανακυκλώσιμα υλικά.

60 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ

Το αλουμίνιο είναι βασικό συστατικό των κυκλικών οικονομιών χαμηλών εκπομπών άνθρακα. Όχι μόνο είναι ελαφρύ, ανθεκτικό και εύκαμπτο (προστατεύει το υγρό από το φως, το οξυγόνο και τους ρύπους, τα παθογόνα), αλλά είναι απείρως, 100% ανακυκλώσιμο. Ως αποτέλεσμα, το 75% του αλουμινίου που παρήχθη ποτέ εξακολουθεί να κυκλοφορεί σήμερα. Τα κουτιά μας έχουν εγγενώς υψηλή περιεκτικότητα σε ανακυκλωμένο περιεχόμενο και χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα και η τήξη τους έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας 95 τοις εκατό. Στην HELL, έχουμε μειώσει τη συσκευασία των φιαλών PET σε λιγότερο από 5% της συνολικής συσκευασίας τα τελευταία 5 χρόνια και στοχεύουμε να είναι κάτω από 1% έως το 2025. Ρίξτε τις αλουμινένιες συσκευασίες σας στον κάδο ανακύκλωσης – θα μπορούσαν να έχουν μια νέα ζωή σε 60 ημέρες!

Πράσινο αλουμίνιο με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα!

Είμαστε οι πρώτοι στον κόσμο που χρησιμοποιούμε αλουμίνιο SPEIRA ORBIS σε όλα τα κουτιά μας και τα ανθρακούχα αναψυκτικά XIXO συσκευάζονται αποκλειστικά σε δοχεία αλουμινίου αντί για μπουκάλια PET.

Χάρη στη συνειδητή προμήθεια, χρησιμοποιούμε το SPEIRA ORBIS, το οποίο έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε ανακυκλωμένο αλουμίνιο, στην παραγωγή όλων των δοχείων αλουμινίου μας. Αυτό σημαίνει ότι το αλουμίνιο που ανακτήθηκε και χρησιμοποιήθηκε ήταν σίγουρα καταναλωτικό προϊόν τουλάχιστον μία φορά. Όσο υψηλότερο είναι το ανακυκλωμένο περιεχόμενο, τόσο το καλύτερο για το περιβάλλον. Ως αποτέλεσμα, το αλουμίνιο που χρησιμοποιούμε έχει εξαιρετικά χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα παγκοσμίως, αποτελώντας παράδειγμα για ολόκληρη τη βιομηχανία.

Τίποτα δεν πάει χαμένο μαζί μας!

Στόχος μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε τη ζήτηση ενέργειας,

διασφαλίζοντας έτσι την οικολογική απόδοση.

Δεσμευτήκαμε για το αλουμίνιο το 2015 και έκτοτε μειώσαμε το ποσοστό των φιαλών PET της συλλογής μας κατά 60%. Μας απονεμήθηκε η ετικέτα Energy Conscious Company το 2020, για την οποία είμαστε περήφανοι και προσπαθούμε να διατηρήσουμε. Μετά από αυτό, από το 2021, οι συσκευασίες μας θα έχουν πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε ανακύκλωση και χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα. Τόσο οι δίσκοι αλουμινίου όσο και χαρτιού που χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία των προϊόντων μας είναι κατασκευασμένοι από 100% ανακυκλωμένα υλικά. Εν τω μεταξύ, η δευτερογενής πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται στη διαδικασία παραγωγής ανακυκλώνεται πλήρως, επομένως δεν υπάρχουν απόβλητα.

Καλωσορίζουμε την ατελείωτη ανακύκλωση!

Θα σας οδηγήσουμε στο μέλλον!

Θέλετε να έρθετε;

Λίγη ενέργεια από εσάς, τεράστια ενέργεια στη Γη! Επιλέξτε φιλικά προς το περιβάλλον και πάντα να ανακυκλώνετε!

Εάν επιλέξετε συσκευασία ανακυκλωμένου αλουμινίου, όχι μόνο θα απολαύσετε την αυθεντική γεύση του ποτού σας, αλλά και θα κάνετε καλό στον πλανήτη. Εξάλλου, τα αλουμινένια δοχεία που ανακυκλώνετε σωστά, μπορούν να ανακυκλωθούν 100% σε μια νέα συσκευασία ποτού μέσα σε 60 ημέρες. Και αν τα πετάτε πάντα στο σωστό μέρος, μπορεί να ανακυκλωθεί ξανά και ξανά, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μέχρι και τα εγγόνια σας. Ακούγεται απίστευτο, σωστά; Με αυτόν τον τρόπο, μην αφαιρείτε αλλά πάντα προσθέτετε στο μέλλον, με αποτέλεσμα αμέτρητες ευτυχισμένες μέρες για τον πλανήτη μας!

HELLo Alu!

Διατηρήστε το αλουμίνιο σε κυκλοφορία μαζί για να το διατηρήσετε σε χρήση όσο το δυνατόν περισσότερο! Καθώς τα δοχεία αλουμινίου μπορούν να ανακυκλωθούν άπειρα, δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτόν τον πολύτιμο πόρο να πάει χαμένος!

Στο πλαίσιο της μεγάλης σειράς δραστηριοτήτων μας, έχουμε συγκεντρώσει άδεια δοχεία αλουμινίου σε αυτόματους πωλητές σε στάσεις τραμ, σε εντυπωσιακές εγκαταστάσεις σε φεστιβάλ, σε πανεπιστήμια και σε στοές! Επειδή δεν αρκεί να μιλάς για το περιβάλλον, πρέπει να δράσεις!

Στο πλαίσιο του προγράμματος HELLo ALU, έχουμε ήδη στείλει δεκάδες χιλιάδες αλουμινένια κουτιά ποτών για ανακύκλωση, τα οποία θα ανακυκλωθούν σε κλινοσκεπάσματα. Επιπλέον, εκτός από την προστασία του περιβάλλοντος, οι εκστρατείες συλλογής μας εξυπηρετούν επίσης έναν καλό σκοπό όσον αφορά την κοινωνική ευθύνη.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις πράσινες προσπάθειές μας στο ιστολόγιο U Can Think Green.

Μάθετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από ένα μέρος!

Το θέμα είναι ουσιαστικό και ανεξάντλητο. Κατεβάστε την πλήρη αναφορά και μάθετε για τις βιώσιμες λειτουργίες μας! Κάθε βήμα που κάνουμε, το κάνουμε υπεύθυνα για εσάς, για το μέλλον μας στον πλανήτη. Είναι η κληρονομιά μας για τις επόμενες γενιές.

GR: Στη HELL, προσπαθούμε καθημερινά να παράγουμε όσο το δυνατόν πιο βιώσιμα! Συμμετάσχετε στις προσπάθειές μας και, αν μπορείτε, επιλέξτε τα κουτιά αλουμινίου με υψηλό ανακυκλωμένο περιεχόμενο και παρακαλούμε ανακυκλώστε - για τον πλανήτη μας και για το μέλλον! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες μικρές, καθημερινές επιλογές μπορείτε να κάνετε για ένα καλύτερο μέλλον.