Στόχος μας είναι να γίνουμε η πιο πράσινη

εταιρεία παραγωγής ενεργειακών και αναψυκτικών ποτών στον κόσμο!

Τα δοχεία μας

έχουν αιώνια ζωή

Οι αλουμινένιες συσκευασίες των ποτών μας ανακυκλώνονται για πάντα

Το αλουμίνιο αποτελεί βασικό στοιχείο μίας κυκλικής οικονομίας χαμηλών εκπομπών άνθρακα. Εξάλλου, δεν είναι μόνο ένα ελαφρύ, ανθεκτικό και εύκαμπτο υλικό που προστατεύει το υγρό από το φως, το οξυγόνο και τη βρωμιά, τα παθογόνα, αλλά είναι επίσης άπειρα και 100% ανακυκλώσιμο, για αυτό και το 75% του συνόλου του αλουμινίου που έχει παραχθεί εξακολουθεί να χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα. Τα δοχεία μας είναι ήδη φτιαγμένα από τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένα κουτιά αλουμίνιου, πιστοποιημένα από ανεξάρτητο τρίτο μέρος, και η ανακύκλωσή τους επίσης εξοικονομεί 95% ενέργεια. Στην HELL έχουμε μειώσει το ποσοστό των πλαστικών συσκευασιών μας σε κάτω από 5% τα τελευταία 5 χρόνια και στοχεύουμε να διατηρήσουν τον αριθμό αυτό κάτω από το 1% έως το 2025. Βάλτε το αλουμινένιο δοχείο σας στον κάδο ανακύκλωσης, ώστε να μπορεί να πάρει μια νέα ζωή σε 60 ημέρες!

 

Πράσινο αλουμίνιο με

χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα

Είμαστε οι πρώτοι στον κόσμο που χρησιμοποιούμε το Hydro CIRCAL αλουμίνιο για να παράγουμε όλα τα δοχεία ποτών μας σε ανακυκλωμένο αλουμίνιο, τα ανθρακούχα αναψυκτικά XIXO συσκευάζονται αποκλειστικά σε μεταλλικά δοχεία αντί για πλαστικά μπουκάλια.

Λόγω της υπεύθυνης προμηθειάς μας, χρησιμοποιούμε το ανακυκλωμένο αλουμίνιο Hydro CIRCAL με πιστοποιημένο τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο μετά από κατανάλωση σκραπ αλουμινίου για όλα μας τα προϊόντα. Η πιστοποίηση εγγυάται ότι τα χρησιμοποιημένα και ανακυκλωμένα δοχεία έχουν υπάρξει τουλάχιστον μία φορά καταναλωτικό προϊόν. Όσο μεγαλύτερο είναι το ανακυκλωμένο περιεχόμενο, τόσο καλύτερο για το περιβάλλον. Το υπόλοιπο 25% περιλαμβάνει κυρίως περαιτέρω ανακυκλωμένα καταναλωτικά και βιομηχανικά απόβλητα και ένα μικρό κλάσμα πρωτογενούς μετάλλου που παράγεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ως αποτέλεσμα, το αλουμίνιο που χρησιμοποιούμε έχει επίσης εξαιρετικά χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα παγκοσμίως, δίνοντας ένα παράδειγμα για ολόκληρη τη βιομηχανία.

Τίποτα δεν πετιέται!

Στόχος μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε την ενεργειακή μα

ς ζήτηση, διασφαλίζοντας έτσι την οικολογική βιωσιμότητα.

Έχουμε δεσμευτεί να ενισχύσουμε τη χρήση αλουμινίου για συσκευασίες ποτών από το 2015. Από τότε, μειώσαμε το μερίδιο των πλαστικών μπουκαλιών στο χαρτοφυλάκιό μας κατά 60%. Το 2020, λάβαμε το βραβείο «Energy Conscious Company» για το οποίο είμαστε περήφανοι και προσπαθούμε να το διατηρήσουμε. Ως επόμενο βήμα, τα κουτιά μας φτιάχνονται ήδη από τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένο περιεχόμενο από το 2021. Επιπλέον, τόσο οι ταινίες όσο και οι χάρτινοι δίσκοι που χρησιμοποιούμε για τη συσκευασία των προϊόντων είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμο υλικό με κάποιο ανακυκλωμένο περιεχόμενο. Εν τω μεταξύ, τα απορρίμματα των διεργασιών μας χρησιμεύουν ως δευτερεύον υλικό εξαιτίας της πλήρους ανακύκλωσής τους, επομένως, δεν παράγονται απόβλητα κατά τη διάρκεια της παραγωγής εδώ. Ως το τελευταίο ορόσημο στη στρατηγική μας για την αειφορία, χρησιμοποιούμε 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής μας.

Καλωσορίζουμε την ατελείωτη ανακύκλωση!

Θα σας οδηγήσουμε στο μέλλον!

Θέλετε να έρθετε;

Λίγη ενέργεια από εσάς, τεράστια ενέργεια στη Γη! Επιλέξτε φιλικά προς το περιβάλλον και πάντα να ανακυκλώνετε!

Εάν επιλέξετε συσκευασία ανακυκλωμένου αλουμινίου, όχι μόνο θα απολαύσετε την αυθεντική γεύση του ποτού σας, αλλά και θα κάνετε καλό στον πλανήτη. Εξάλλου, τα αλουμινένια δοχεία που ανακυκλώνετε σωστά, μπορούν να ανακυκλωθούν 100% σε μια νέα συσκευασία ποτού μέσα σε 60 ημέρες. Και αν τα πετάτε πάντα στο σωστό μέρος, μπορεί να ανακυκλωθεί ξανά και ξανά, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μέχρι και τα εγγόνια σας. Ακούγεται απίστευτο, σωστά; Με αυτόν τον τρόπο, μην αφαιρείτε αλλά πάντα προσθέτετε στο μέλλον, με αποτέλεσμα αμέτρητες ευτυχισμένες μέρες για τον πλανήτη μας!

Μάθετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από ένα μέρος!

Το θέμα είναι ουσιαστικό και ανεξάντλητο. Κατεβάστε την πλήρη αναφορά και μάθετε για τις βιώσιμες λειτουργίες μας! Κάθε βήμα που κάνουμε, το κάνουμε υπεύθυνα για εσάς, για το μέλλον μας στον πλανήτη. Είναι η κληρονομιά μας για τις επόμενες γενιές.

GR: Στη HELL, προσπαθούμε καθημερινά να παράγουμε όσο το δυνατόν πιο βιώσιμα! Συμμετάσχετε στις προσπάθειές μας και, αν μπορείτε, επιλέξτε τα κουτιά αλουμινίου με υψηλό ανακυκλωμένο περιεχόμενο και παρακαλούμε ανακυκλώστε - για τον πλανήτη μας και για το μέλλον! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες μικρές, καθημερινές επιλογές μπορείτε να κάνετε για ένα καλύτερο μέλλον.