Célunk a világ legzöldebb

energia - és üdítőital gyártójává válni!

A mi dobozainkat

örökre tervezték

Termékeink csomagolása végtelenszer újrahasznosítható alapanyagból készül.

Az alumínium kulcsfontosságú eleme az alacsony szén-dioxid kibocsátású körforgásos gazdaságoknak. Hiszen nemcsak könnyű, tartós és rugalmas anyag, ami védi a folyadékot a fénytől, oxigéntől és szennyeződésektől, kórokozóktól, de végtelenszer, 100%-ban újrahasznosítható is és ennek köszönhetően a valaha gyártott alumínium 75%-a ma is forgalomban van. A mi dobozaink eleve magas újrahasznosított tartalommal és alacsony karbonlábnyommal rendelkeznek, beolvasztásuk pedig 95%-os energiamegtakarítást is eredményez. Mi, a HELL-nél az elmúlt 5 évben 5% alá csökkentettük a PET palack csomagolásainkarányát, és arra törekszünk, hogy 2025-re ez a szám 1% alatt legyen.  Tedd alumínium dobozod a szelektív kukába, hiszen 60 nap múlva új életet kaphat!

Zöld alumínium

alacsony szénlábnyommal!

A világon elsőként alkalmazunk SPEIRA ORBIS alumíniumot valamennyi dobozunk gyártásához, XIXO szénsavas üdítőink pedig kizárólag aludobozokba kerülnek PET palack helyett.

A tudatos beszerzésnek köszönhetően valamennyi aludobozunk gyártásához SPEIRA ORBIS-t használjuk, amely rendkívül magas újrahasznosított alumínium tartalommal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a visszagyűjtött és felhasznált alumínium legalább egyszer már biztosan volt fogyasztói termék. Minél nagyobb az újrahasznosított tartalom, annál jobb a környezet számára. Ennek eredményeképp, az általunk felhasznált alumínium a világszinten is kiemelkedően alacsony szénlábnyommal rendelkezik, ami példaértékű az egész iparág számára.

Nálunk semmi sem vész kárba!

A célunk, hogy minimalizáljuk az energiaigényt,

ezzel biztosítva az ökohatékonyságot.

Az alumínium mellett 2015-ben köteleződtünk el, így azóta 60%-kal csökkentettük a PET palackok arányát portfóliónkban. 2020-ban elnyertük az Energiatudatos Vállalat címet, amire büszkék vagyunk és igyekszünk megőrizni. Egy következő lépésként, 2021-től az általunk gyártott dobozok igen magas újrahasznosított tartalommal, és alacsony karbonlábnyommal rendelkeznek. Termékeink csomagolásához felhasznált fóliák és papírtálcák egyaránt 100%-ban újrahasznosítható alapanyagokból készülnek. Mindeközben a gyártásközi másodlagos nyersanyag teljes mértékben újrahasznosításra kerül, így nem keletkezik hulladék.

Helló örökéletű alumínium!

Gyere velünk a jövőbe,

mutatjuk hogyan!

Kis energia tőled, hatalmas energia a Földnek! Válassz tudatosan, gyűjts szelektíven!

Ha alumínium csomagolást választasz nemcsak italod eredeti ízét élvezheted, de jót is teszel vele a Földnek. Hiszen annak az alumíniumnak, amit a megfelelő szelektívbe tesznek, mindössze 60 nap kell ahhoz, hogy 100%-ban újra tudják hasznosítani. Ha pedig mindig a megfelelő helyre dobják, akkor végtelenszer újrahasznosítható, ami azt jelenti, hogy unokáid is használhatják majd. Bizony jól olvastad! Így nem elveszel, hanem hozzáadsz a jövőhöz, ezzel számtalan vidám napot eredményezve Földünknek!

HELLo Alu!

Tartsuk együtt körforgásban az alumíniumot, hogy minél tovább használatban maradjon! Mivel az alumíniumdobozok végtelenszer újrahasznosíthatóak, nem hagyhatjuk, hogy ez az értékes erőforrás kárba vesszen!

Nagyszabású aktivitás sorozatunk keretén belül, gyűjtöttük már az üres aludobozokat villamosmegállókban kihelyezett automatákban, fesztiválokon látványos installáció keretében, egyetemeken és árkádokban is! Mert a környezetvédelemről nem elég beszélni, cselekedni is kell!

A HELLo ALU program keretében már több tízezer alumínium italdobozt küldtünk újrahasznosításra, hogy újra aludoboz legyen belőle. Ráadásul a környezetvédelem mellett társadami vonatkozásban is jó célt is szolgálnak a visszagyűjtési kampányaink.

Zöld törekvéseinkről további érdekességeket találsz a U Can Think Green blogon.

Tudj meg mindet egy helyről!

A téma fontos és kimeríthetetlen. Töltsd le a teljes jelentést, és ismerd meg fenntartható működésünket! Minden lépésünket érted, és a jövőért tesszük, tudatosan, szeretettel. Generációról, generációra.

Mi, a HELL-nél minden nap arra törekszünk , hogy minél környezettudatosabban gyártsunk! Csatlakozz hozzánk ebben, és ha teheted, válaszd az aludobozt és gyűjts szelektíven - magadért, és a bolygónkért! Nem is gondolnád mennyi apró, mindennapi választásoddal tehetsz egy szebb jövőért.