Bukarest

Sezon estival fără HELL ENERGY SUMMER COOL? În niciun caz.

Sezonul estival nu poate începe fără cele două arome în ediție limitată.

Sezonul estival nu poate începe fără cele două arome în ediție limitată pe care HELL ENERGY, liderul pieței de băuturi energizante din România1, le lansează în fiecare an. 

Cele două arome noi de la HELL ENERY sunt soluția perfectă pentru a te răcori în cel mai cald sezon din an. Gustul răcoritor și extravagant de bomboane cu zmeură (Raspberry Candy) și cel de bomboane cu aromă tropicală (Exotic Candy) este completat de designul atrăgător, în culori vibrante, al ambalajului, astfel încât să-ți ofere o experiență completă. 

Ca și restul gamei, aromele de vară în ediție limitată de la HELL sunt disponibile în doze unice, reciclabile la infinit, cu același conținut de cofeină de 32 mg/100 ml, 5 tipuri de vitamina B și fără conservanți. 

HELL ENERGY a lansat pentru prima dată ediția limitată SUMMER COOL în 2013, cea de anul acesta fiind cea de-a XI-a serie limitată de vară din portofoliul de produse.

„Până în prezent, edițiile HELL SUMMER COOL au surpins fanii brandului cu nenumărate arome noi, iar ediția din această vară nu face excepție. Consumatorii HELL ENERGY pot testa și se pot bucura de noile produse SUMMER COOL începând cu luna mai și le pot găsi în mai mult de 10 țări, printre care România, Bulgaria, Grecia, Slovacia și Turcia, în toate magazinele unde brandul nostru este disponibil”, a declarat Mișcunica Pelaghie, Director Național HELL ENERGY România.

Băuturile energizante HELL ENERGY conțin ingrediente de înaltă calitate: aproape 90% apă, zahăr granulat, cofeină și vitamine, fără adaos de conservanți. Acestea trec peste 100 de teste de verificare până când ajung pe piață, într-una dintre cele mai moderne unități de producție din Europa. 

Băuturile energizante clasice de la HELL ENERGY au același conținut de cofeină ca și o cafea espresso sau două cești de ceai (32 mg de cofeină / 100 ml de produs), dar, în plus, conțin și 5 vitamine din complexul B (niacină – B3, acid pantotenic – B5, piridoxină – B6, riboflavină – B2, cobalamină – B12).

În pofida faptului că un adult sănătos poate consuma până la 400 mg cofeină pe zi2 (echivalentul a 5 băuturi energizante la 250 ml), HELL ENERGY crede cu tărie că moderația și echilibrul sunt esențiale pentru păstrarea stării de bine și recomandă consumul a nu mai mult de o băutură energizantă pe zi. 

1HELL ENERGY este liderul pieței locale de băuturi energizante în ceea ce privește valoarea totală și numărul de unități vândute. Acest calcul se bazează pe datele raportate de Nielsen prin intermediul serviciului Retail Measurement pentru categoria băuturi energizante, pentru piața de retail, din perioada Ianuarie 2022 – Decembrie 2022 (Copyright © 2022, Nielsen).

2Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară, Opinii științifice despre siguranța consumului de cofeină, 2015 (https://www.efsa.europa.eu/sites/default/files/corporate_publications/files/efsaexplainscaffeine150527.pdf)