Budapest

Izgalmas fejezetet nyit a HELL ENERGY – Bruce Willis után új hősöké a főszerep!

Itt a HELL ENERGY legújabb reklámfilmje!

Új, izgalmas korszak indul a mai napon a HELL ENERGY életében: a világ megmentője után mostantól hétköznapi hősök lesznek a főszereplők hazánk vezető energiaital márkájának* kampányában. Az új reklámfilmben ugyanis olyan, mindenki számára ismerős élethelyzetekből meríthetünk motivációt, amikor kell egy kis segítség, hogy átlendüljünk a mindennapok holtpontjain.

6 hónap tervezés és előkészítés, 100 fős stáb, több mint 100 statiszta, 20 kiemelt szereplő, 3 forgatási nap, 4 történet, 5 hét utómunka. Ez röviden, számokban összefoglalva a HELL ENERGY legújabb reklámfilmje, amit 2023 májusától láthatnak a hazai és külföldi nézők.

A film négy egymástól független szereplő, bárki számára ismerősnek tűnő élethelyzetein keresztül mutatja be, hogy a mindennapos kihívások, feladatok során sokszor nem minden sikerül elsőre. Teljesen természetes, ha az ember lendületet veszt vagy megtorpan, különösen akkor, amikor valamilyen fontos életesemény előtt áll. De ahogy a reklámfilm üzeni, ezekben a helyzetekben sem szabad visszafordulni, hiszen a siker bennünk van, csak hinni kell magunkban!

„A HELL ENERGY energiaitalok kommunikációját az elmúlt öt évben Bruce Willis köré építettük. Ez alatt a fél évtized alatt nemcsak a márka, hanem az energiaital kategória is hatalmas fejlődésen ment keresztül itthon és a nemzetközi szintéren is. A fogyasztási szokásokat megvizsgálva, ezekre az italokra már nem csak funkcionális termékként tekinthetünk, hanem a mindennapok természetes kellékeiként is. Emiatt is érkezett el a pillanat, hogy a kommunikációban új fejezetet nyissunk, habár Bruce mindig is a márka történetének ikonikus alakja marad. És egy ilyen legendát ki más követhetne, mint a hétköznapok hősei? Nekik nem a világot kell megmenteniük, de a saját életükben szükségük van egy kis extra motivációra a kisebb-nagyobb nehézségek leküzdéséhez” – mondta el Vecsei Márton, a HELL ENERGY márkavezetője.

A reklámfilm a HELL márka számára kiemelt országok némelyikében (például Magyarországon, Görögországban, Romániában, Bulgáriában) egy hosszabb, 1 perces verzióban is látható lesz, a rövid, 30 másodperces változat több mint 50 országban népszerűsíti majd a HELL ENERGY energiaitalokat.

Az új márkakoncepció kreatív anyagaival televízióban, social média felületeken, óriásplakátokon, citylightokon és az eladáshelyeken lehet majd találkozni a 2023-as év folyamán.

*A NielsenIQ piackutató 2022-es adatai alapján a teljes hazai kiskereskedelemben – beleértve a dohányboltokat és a benzinkutakat is – értékesített darabszám alapján. A kiskereskedelmi index nem terjed ki a vendéglátóipari egységek forgalmára.