Prodajnu aktivnost HELL ENERGY od početka podržava jedinstvena marketinška aktivnost. Prvi korak u međunarodnoj ekspanziji bila je dvogodišnja suradnja s AT&T Williams Formulom 1 tima 2009. godine, s kojom je HELL ENERGY postala prva mađarska tvrtka i druga tvrtka među energetskim pićima koja je sponzor svijeta Formule 1. Pojava na međunarodnoj sceni pružila je brendu pažnju izvan granica, ali to nije jedina marketinška aktivnost kojoj je HELL visoko postavio ljestvicu: 2018. godine, na jedinstven način, reklamna kampanja marke izvedena je u suradnji s jednim od najvećih zvijezda Hollywooda, Bruceom Willisom. S obzirom na ogroman uspjeh kampanje, brend je 2020. godine ponovno izabrao glumačku legendu za zaštitno lice svojih proizvoda, sa Zuleykom Riverom, koja je proglašena najljepšom ženom na svijetu, a glumila je i u najgledanijem videozapisu ikada – koji je postigao čak 6.7 milijardi pregleda, u spotu za pjesmu – Despacito.


Nova kampanja ne promovira samo HELL energetsko piće, već i novu obitelj latte proizvoda, HELL ENERGY COFFEE, koja će ove godine biti predstavljena na međunarodnim tržištima. Ledena kava s 75 posto mlijeka, pravim ekstraktom kave Arabice i Robuste te bez konzervansa postala je omiljena mnogim potrošačima u rekordnom roku: nadmašivši uspjeh napitka HELL ENERGY Drink, za manje od godinu dana postala je tržišni lider u Mađarskoj u ljeto 2020. godine, a slični rezultati mogu se očekivati i u ključnim izvoznim zemljama, koje će, zahvaljujući najnovijem razvoju tvrtke, sada biti opskrbljene iz HELL-ovog vlastitog mjesta za proizvodnju lattea.
Zahvaljujući činjenici da su inovacije i kontinuirani razvoj proizvoda i dalje jedan od najvažnijih aspekata u životu tvrtke, sigurno je da ljubitelji ovog brenda mogu očekivati još puno inovacija i noviteta i u narednim godinama!