2020.07.22. Budapest

HELL ENERGY group, un bine-cunoscut

HELL Energy Group, un bine-cunoscut producător de energizante și de băuturi răcoritoare, împreună cu compania…

HELL Energy Group, un bine-cunoscut producător de energizante și de băuturi răcoritoare, împreună cu compania de aluminiu Hydro, au semnat un contract pe 21 iulie, 2020 pentru a introduce cea mai verde băutură care poate exista în lume . Conform angajamentului HELL, folia protectoare pentru ambalajelor pentru băuturile întregului portofoliu al lor va fi produsă de la HydroCIRCAL, aluminiu de primă-calitate reciclat, cu un conținut certificat de minimum 75% resturi reciclate post-consumator.

Una dintre cele mai mari provocări din industrie astăzi este reciclarea ambalajelor odată ce acestea nu mai sunt în uz. HELL ENERGY si QUALITY PACK, au anunțat cu mândrie că vor coopera cu Hydro pentru a aborda aceste provocări prin producerea de cutii de aluminiu, care au unele dintre cele mai ridicate niveluri de conținut reciclat din lume.

„Aspirăm să conducem piața și să fim reperul global prin furnizarea de ambalaje cu conținut redus de carbon pentru consumatorii noștri. Acesta este motivul pentru care ne-am angajat în fața inovației Hydro, care este de departe cea mai durabilă soluție pentru piața noastră. ” a declarat Barnabas Csereklye, directorul general al HELL ENERGY și CEO al QUALITY PACK.

Deși consumatorii caută mai produse mai ecologice, sticlele de plastic pot fi reciclate doar de un număr finit de ori, iar o ambalare în plastic este estimat a avea un mare procent de scurgerii de materiale plastice în ocean. Arătând angajament către sustenabilitate, HELL a promis deja să reducă cota de sticle de plastic din portofoliul lor la 1% până în 2025.

Dimpotrivă, cutiile de aluminiu pot fi reciclate aproape infinit, păstrând calitatea și menținând valoarea sa. Când garantezi un conținut reciclat de 75% sau mai mult, înseamnă aluminiul care și-a atins sfârșitul de viață ca produs în uz, readus în folosință. Metalul are un rol vital în crearea unei economii cu adevărat circulare.

Strategia HELL se bazează pe aprovizionarea responsabilă cu aluminiu cu o amprentă scăzută de carbon va contribui la reducerea emisiilor globale și va crea produse pentru un viitor cu emisii reduse de carbon. HELL a reușit să reducă gazele cu efect de seră cu 60% în comparație cu ambalajele din trecut .

Angajamentul este o piatră de hotar majoră în durabilitate pentru întreaga industrie și HELL ENERGY Group este singurul producător cunoscut de băuturi , care este în măsură să ofere ambalaje cu emisii reduse de carbon pentru clienții și consumatorii lor la nivel mondial. Procesul de producție al aluminiului este complet urmărit, iar produsul este certificat de o terță parte independentă.

Grupul HELL ENERGY și-a construit propria fabrică, prima din Ungaria, de cutii pentru ambalaj din aluminiu QUALITY PACK în anul 2017 și, de atunci, a reciclat 100% din resturile sale industriale ca parte a administrării sale responsabile. Fiind una dintre cele mai dinamice branduri FMCG, HELL este considerat un jucător cu totul unic în industrie, cu cel mai ridicat nivel de integrare pe verticală având în vedere bine-cunoscuta sa marcă, fabricile sale moderne de umplere și, desigur fabrica sa de ambalaje de ultimă generație. Produsele lor sunt disponibile în mai mult de 50 de țări, iar acestea sunt lider de piață în multe dintre aceste țări.