ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Η ποιότητα και η καινοτομία είναι από τις πιο σημαντικές αποστολές της HELL ENERGY, τα οποία οι λάτρεις των ενεργειακών ποτών έχουν θεωρήσει το σήμα κατατεθέν της HELL από την αρχή. Το εργοστάσιο της εταιρείας στο Borsod County , εξοπλισμένο με απαράμιλλη γερμανική τεχνολογία παραγωγής, παράγει ενεργειακά ποτά εξαιρετικής ποιότητας σε αυστηρή συμμόρφωση με τους κανονισμούς ασφάλειας τροφίμων FSSC 22000.

Gyár #1

Το άνοιγμα του εργοστασίου πλήρωσης το 2011 ήταν ένα από τα πιο σημαντικά ορόσημα στη σύντομη αλλά επιτυχημένη ιστορία της τότε μόνο πενταετούς εταιρείας HELL. Η εγκατάσταση, εξοπλισμένη με γραμμές παραγωγής από δύο γερμανούς κατασκευαστές μηχανημάτων (Krones, KHS), προσφέρει εξαιρετική απόδοση λαμβάνοντας υπόψη τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το εργοστασιακό συγκρότημα γεμίζει επί του παρόντος με υγρή ενέργεια 7 εκατομμύρια δοχεία αλουμινίου την ημέρα , τα οποία προέρχονται από το εργοστάσιο δοχείων ποτών της εταιρείας, QUALITY PACK, το οποίο άνοιξε το 2017. Χάρη στις συντονισμένες διαδικασίες εργασίας, το 2019 το εργοστάσιο πλήρωσης και το εργοστάσιο δοχείων ποτών της HELL κερδίσαν το βραβείο Factory of the Year στην κατηγορία των πιο αποτελεσματικών διαδικασιών υποστήριξης της παραγωγής.

Gyár #2

Η αναζωογονητική γεύση του HELL διασφαλίζεται με τη χρήση συστατικών υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας. Η διαδικασία παραγωγής ενεργειακών ποτών εποπτεύεται από άριστους επαγγελματίες, διασφαλίζοντας ότι μόνο άψογα προϊόντα φτάνουν στους καταναλωτές.


Προκειμένου να εξυπηρετήσει τον αυξανόμενο όγκο παραγωγής και τις εξαγωγικές αγορές με ασφάλεια, το QUALITY PACK κατασκευάστηκε την άνοιξη του 2017, ως μέλος του ομίλου εταιρειών HELL, το πρώτο εργοστάσιο δοχείων αλουμινίου της Ουγγαρίας. Το εργοστάσιο 42.000 τετραγωνικών ποδιών παράγει 1,5 δισεκατομμύρια δοχεία ποτού 250 ml και καπάκια δοχείων ετησίως χρησιμοποιώντας 75% ανακυκλωμένη πρώτη ύλη αλουμινίου, η οποία εξακολουθεί να είναι 100% ανακυκλώσιμη. Έχοντας αυτό το εργοστάσιο σημαίνει ότι η HELL ENERGY μπορεί να δηλώσει ότι κατασκευάζει τα προϊόντα της εξολοκλήρου χωρίς τη χρήση εξωτερικής πηγής.

Gyár #3

Το τελευταίο στολίδι του συγκροτήματος παραγωγής είναι το εργοστάσιο πλήρωσης κατάλληλο για την παραγωγή ποτών με βάση το γάλα σε δοχεία αλουμινίου, το οποίο παραδόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2020. Η μάρκα HELL ICE COFFEE – η οποία κυκλοφόρησε το 2019 – κατασκευάστηκε αρχικά στη Γερμανία για ενοικίαση. Τον Νοέμβριο του 2019, ξεκίνησε η κατασκευή του νέου εργοστασίου 11.880 m2, εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, στο οποίο μπορούν να παρασκευαστούν 50.000 κουτιά παγωμένου καφέ ανά ώρα. Έτσι, εκτός από τις 3 πρωτότυπες παραλλαγές (Latte, Capuccino και Slim Latte), οι δύο καινοτομίες από το 2021, τα Double Espresso και Coconut κατασκευάζονται σε δική τους παραγωγή, από υψηλής ποιότητας εγχώριο γάλα. 

Gyár #4