Σχετικά με εμάς

Η HELL ENERGY είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες FMCG στον κόσμο, όπως αποδεικνύεται από την εκρηκτική επέκταση των εξαγωγών και την αυξανόμενη παγκόσμια δημοτικότητα. Η 100% ουγγρική μάρκα ενεργειακών ποτών δημιουργήθηκε το 2006 και έως το 2010, έγινε ηγέτης της αγοράς στην Ουγγαρία, έγινε βασικός παράγοντας διεθνώς, με εξαγωγική δύναμη σε περισσότερες από 50 χώρες. Εκτός από την Ουγγαρία, είναι ο ηγέτης της αγοράς στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τη Σλοβακία, την Κροατία, την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η επιτυχία της HELL ENERGY οφείλεται στην εξαιρετική ποιότητα, την καλή σχέση ποιότητας τιμής, την ευρεία διαθεσιμότητα και τις δραστηριότητες επικοινωνίας μάρκετινγκ παγκόσμιας κλάσης. Η εταιρεία είναι ένας μοναδικός παίκτης στον τομέα των ενεργειακών ποτών, ο μόνος στον κόσμο που μπορεί να ισχυριστεί ότι κατέχει ηγετική θέση, καθιερωμένη μάρκα σε πολλές χώρες, το δικό της υπερσύγχρονο εργοστάσιο πλήρωσης και δοχείων ποτού αλουμινίου, δίνοντάς της απαράμιλλη στρατηγική θέση παγκοσμίως.

Η ικανοποίηση των τρεχουσών αναγκών των καταναλωτών και η συνεχής ανάπτυξη διαδραματίζουν αποκλειστικό ρόλο στην ανάπτυξη του πορτφόλιο των ενεργειακών ποτών της HELL. Εκτός από το κλασικό ενεργειακό ποτό (32 mg / 100 ml καφεΐνη, γεύση tutti-frutti), είναι επίσης διαθέσιμα καινοτόμα προϊόντα όπως το HELL STRONG με περιεκτικότητα σε καφεΐνη +20% που συνιστάται για έξτρα ενέργεια ή η οικογένεια προϊόντων HELL Zero χωρίς ζάχαρη κάτω από την ομπρέλα της μάρκας.

Ακολουθώντας τις τάσεις, η αποστολή της εταιρείας είναι να παράγει ενεργειακά ποτά που περιέχουν επιπλέον συστατικά εκτός από τα συνηθισμένα συστατικά των ενεργειακών ποτών. Για το σκοπό αυτό, το HELL STRONG FOCUS γεννήθηκε το 2017, με συνολικά 11 συστατικά (συμπεριλαμβανομένου του μαγνησίου και της L-καρνιτίνης), ή το HELL ENERGY Active, το οποίο παρουσιάστηκε το 2018, το οποίο συνιστάται για άτομα που έχουν ενεργό τρόπο ζωής χάρη στο BCAA και L-καρνιτίνη και 60% χαμηλότερη περιεκτικότητα σε σάκχαρα.

Η δραστηριότητα πωλήσεων της HELL ENERGY υποστηρίχθηκε από την αρχή από μια μοναδική δραστηριότητα μάρκετινγκ. Το πρώτο βήμα στη διεθνή επέκταση ήταν η διετής συνεργασία με την ομάδα Formula 1 της AT&T Williams το 2009, με την οποία η HELL ENERGY ήταν η πρώτη ουγγρική εταιρεία και η δεύτερη μεταξύ των εταιρειών ενεργειακών ποτών που ήταν ο χορηγός στον κόσμο της Formula 1. Η εμφάνιση στη διεθνή σκηνή έχει φέρει τη διασυνοριακή ενημέρωση για την επωνυμία, αλλά δεν είναι η μόνη δραστηριότητα μάρκετινγκ που έθεσε την HELL σε υψηλό επίπεδο: το 2018, με μοναδικό τρόπο, η διαφημιστική καμπάνια της μάρκας έγινε σε συνεργασία με έναν από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ, τον Μπρους Γουίλις. Δεδομένης της τεράστιας επιτυχίας της εκστρατείας, το 2020 η μάρκα επέλεξε για άλλη μια φορά τον ηθοποιό ως το πρόσωπο των προϊόντων της, με την Zuleyka Rivera, η οποία επιλέχθηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο και πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ με τις περισσότερες προβολές στον κόσμο – φτάνοντας τα 6,7 δισεκατομμύρια προβολές – το Despacito. Η νέα καμπάνια προωθεί όχι μόνο το ενεργειακό ποτό της HELL, αλλά και τη νέα οικογένεια latte, HELL ICE COFFEE, η οποία θα ξεκινήσει φέτος στις διεθνείς αγορές. Παγωμένος καφές με 75 τοις εκατό γάλα, εκχύλισμα αληθινού Arabica και Robusta και κανένα συντηρητικό που έχει γίνει ο αγαπημένος των καταναλωτών σε χρόνο ρεκόρ: ξεπερνώντας την επιτυχία του HELL ENERGY Drink, σε λιγότερο από ένα χρόνο έγινε ηγέτης της αγοράς στην Ουγγαρία το καλοκαίρι του 2020, και παρόμοια αποτελέσματα μπορούν να αναμένονται σε βασικές χώρες εξαγωγής, οι οποίες, χάρη στην τελευταία ανάπτυξη της εταιρείας, θα προμηθεύονται τώρα από τη δικό της εργοστάσιο παραγωγής latte.
Χάρη στο γεγονός ότι η καινοτομία και η συνεχής ανάπτυξη προϊόντων εξακολουθούν να είναι δύο από τις πιο σημαντικές πτυχές στη ζωή της εταιρείας, είναι βέβαιο ότι οι οπαδοί της μάρκας μπορούν να περιμένουν πολλές καινοτομίες και καινούρια πράγματα τα επόμενα χρόνια!