2020.02.28. Budapest

Bruce Willis și hell fac din nou echipă

Bruce Willis va juca alături de Zuleyka Rivera în cel mai recent spot TV pentru brandul HELL ENERGY HELL…

Bruce Willis va juca alături de Zuleyka Rivera în cel mai recent spot TV pentru brandul HELL ENERGY

HELL ENERGY, brandul de băuturi energizante cunoscut la nivel mondial, care a colaborat și în trecut cu Bruce Willis, a decis să continue pentru încă doi ani acest parteneriat.

Actorul va fi imaginea și ambasadorul brandului pentru noua campanie care va fi demarată la nivel global. Acestuia i se va alătura și frumoasa actriță și model Zuleyka Rivera, cunoscută în special în urma apariției sale în faimosul videoclip Despacito, care a adunat până în prezent 6,6 miliarde de vizualizări pe YouTube.

Povestea colaborării cu Bruce Willis a început cu doi ani în urmă, când brandul a decis că are nevoie să fie reprezentat nu doar de o persoană populară la nivel mondial, ci și de o persoană care rezonează cu valorile brandului și care le poate transmite mai departe.

Bruce Willis are tot ceea ce reprezintă brandul HELL: este puternic, dinamic și curajos. Fosta Miss Puerto Rico și Miss Univers în 2006, Zuleyka Rivera este una dintre cele mai consecvente regine ale frumuseții, după apariția în videoclipul Despacito, devenind parte din mai multe proiecte cinematografice și lansându-se în cariera de antreprenoriat.

Filmările pentru noul spot HELL ENERGY vor începe la începutul lunii martie la New York.