2020.02.28. Budapest

Bruce Willis in HELL ponovno združila močidő

Svetovno znani proizvajalec energijske pijače je pogodbo s superzvezdo podaljšal še za dve leti Budimpešta – New York, 28. februar…

Svetovno znani proizvajalec energijske pijače je pogodbo s superzvezdo podaljšal še za dve leti

Budimpešta – New York, 28. februar 2020. HELL ENERGY, ena najbolj znanih blagovnih znamk energijskih pijač na svetu in vodilna na trgu na Madžarskem, nadaljuje sodelovanje z Bruceom Willisom. Superzvezdnik še nadaljni dve leti ostaja obraz globalne oglaševalske kampanje blagovne znamke HELL. V omenjeni kampanji bo poleg izdelka HELL CLASSIC tudi najnovejši izdelek v portfelju podjetja, HELL ENERGY COFFEE. V oglasu bo nastopila tudi Zuleyka Rivera, čudovita manekenka in igralka, najbolj znana po glasbenem spotu Despacito, ki se ponaša s 6,6 milijardami ogledov. 

Sodelovanje z zvezdniki svetovnega kova je velik uspeh tudi za globalne znamke. HELL že drugič podpisuje pogodbo s hollywoodsko legendo Bruceom Willisom. Izdelki madžarskega proizvajalca vrhunskih energijskih pijač in od lanskega leta tudi ledene kave so na voljo na petih različnih celinah in v več kot 50 državah, od Indije do Mehike. Pred dvema letoma se je podjetje odločilo poiskati superzvezdnika, ki je znan in priljubljen po vsem svetu hkrati pa predstavlja takšne vrednote, za katerimi stoji tudi blagovna znamka HELL.

»Da je bila odločitev pred dvema letoma prava, potrjujejo predvsem povratne informacije naših kupcev, saj so oni tisti, ki vsak dan izberejo svojo najljubšo energijsko pijačo. Bruce Willis ima vse, kar predstavlja blagovna znamka HELL: je močan, dinamičen in pogumen. Skupno delo v zadnjih dveh letih je potrdilo, da si delimo tudi predanost kakovosti, tako da nadaljnje sodelovanje z njim pravzaprav ni bilo pod vprašajem, “je dejal Péter Pantl, direktor za mednarodno komuniciranje in marketing v HELL ENERGY, in dodal: “Seveda smo vložek ponovno nekoliko povišali in v našo globalno oglaševalsko kampanjo vključili še svetovno zvezdnico, izjemno lepotico Zuleyko Rivera, ki bo zaigrala ob Bruceu Willisu. Manekenka in igralka je leta 2006 osvojila naziv Miss Universe, na Madžarskem pa je najbolj znana po nastopu v glasbenem spotu za Despacito, čeprav je od takrat odigrala več filmskih vlog in postala tudi uspešna poslovna ženska.”

Novi oglasni spot HELL bodo začeli snemati v začetku marca v New Yorku, zaenkrat pa je vse, kar o njem vemo, to, da bo v njem poleg energijske pijače HELL tudi HELL ENERGY COFFEE.