2022.05.02. Budapest

Емоджита, слънце и забавления – идват новите HELL SUMMER COOL!

Това лято портфолиото на HELL ENERGY се разширява с нови продукти за различните вкусове и нужди

Това лято портфолиото на HELL ENERGY се разширява с нови продукти за различните вкусове и нужди

С наближаването на лятото, почитателите на висококачествените енергийни напитки започват да очакват новите лимитирани летни вкусове на HELL ENERGY. Също така, свежите разновидности винаги идват в безкрайно рециклируеми алуминиеви кенове с уникален дизайн, които са достойни за колекционери. Тазгодишните HELL SUMMER COOL SUN SMILES с пикантен вкус на ягода и ревен и SUN LIKES – цвят на бъз, сега предлагат освежаване в горещите летни дни в уникална опаковка с дизайн на емоджита.

Независимо дали сте на почивка, фестивал или навън с приятели, HELL SUMMER COOL SUN SMILES с вкус на ягода и ревен гарантирано ще Ви усмихне, а HELL SUMMER COOL SUN LIKES ще привлече вниманието към снимките, които споделяте.

Нови вкусове с нови опаковки, но има няколко неща, които не се променят: 32 mg/100 ml кофеин и 5 витамина B, които да Ви зареждат през цялото лято. Всичко това е без консерванти, както винаги, от HELL ENERGY.

Имаме добри новини и за тези, които се нуждаят от повече енергия – семейството на HELL STRONG се разширява със страхотния летен вкус на диня! Новият HELL STRONG Диня идва с +20% кофеин към обичайните ползи на напитките HELL ENERGY – без консерванти, 5 вида витамин В и екологична опаковка.

Затова сложете слънчевите очила, отправете се към брега, отворете си HELL SUMMER COOL или HELL ENERGY STRONG Диня и се потопете в лятото!