2020.02.28. Budapest

брюс вілліс і hell знову об’єднуються

Брюс Вілліс і HELL знову об’єднуються Будапешт, Нью-Йорк, 28 лютого 2020 року HELL ENERGY, один з найвідоміших брендів енергетичних напоїв…

Будапешт, Нью-Йорк, 28 лютого 2020 року HELL ENERGY, один з найвідоміших брендів енергетичних напоїв у світі та лідер на ринку Угорщини, оголосив про продовження співпраці з Брюсом Віллісом. Суперзірка залишиться обличчям глобальної рекламної кампанії HELL ще на два роки. У новому рекламному ролику, крім HELL CLASSIC, буде представлений новий продукт, що поповнив  асортимент компанії – HELL ENERGY COFFEE. Поруч з голлівудським актором з’явиться модель і актриса Зулейка Рівера, яка стала відомою  завдяки участі в зйомках музичного кліпу «Despacito», що зібрав 6,6 мільярда переглядів на YouTube.

Спільна робота зі знаменитістю світового рівня – це великий шанс навіть для світових брендів. Компанія HELL вдруге уклала контракт з легендою Голлівуду Брюсом Віллісом. Продукція угорської компанії, що виробляє енергетичні напої вищої якості, а з минулого року – каву з льодом, доступна на п’яти континентах і більш ніж у 50 країнах – від Індії до Мексики. Два роки тому компанія поставила за мету відшукати суперзірку, відому й популярну в усьому світі, і яка уособлює ті самі цінності, які підтримує й HELL.

«Відгуки наших клієнтів засвідчили успіх вибору, який ми зробили два роки тому, адже саме вони вибирають свій улюблений енергетичний напій щодня. У Брюса Вілліса є все, що представляє бренд HELL: він сильний, динамічний і сміливий. Робота, яку ми виконали за кілька останніх років, підтвердила, що ми також схожі цілеспрямованістю та відданістю якості, тому ми не довго розмірковували, чи хочемо продовжувати працювати з ним», – зазначив Петер Пантле, директор з міжнародних комунікацій і маркетингу. Стосовно HELL ENERGY він додав: «Звісно, ми виходимо на новий рівень, підвищуємо ставки і тому запросили ще одну всесвітньо відому знаменитість – модель і актрису Зулейку Рів’єру. Вона зіграє головну роль разом з Брюсом Віллісом у нашій глобальній рекламної кампанії. Зулейка виборола звання «Міс Всесвіт» у 2006 році але найбільш відома завдяки своїй головній ролі в кліпі «Despacito». Відтоді вона зіграла кілька ролей у кіно і стала успішною бізнес-леді».

Старт зйомок нового рекламного ролика HELL заплановано на початок березня у Нью-Йорку. Поки представники бренду повідомляють, що на відео, крім енергетичного напою HELL, буде показаний HELL ENERGY COFFEE.

Про компанію HELL ENERGY:

HELL ENERGY – один з найдинамічніших брендів FMCG в світі. Компанія HELL ENERGY заснована в 2006 році як невеликий сімейний бізнес і досі працює в тому ж форматі власності. Бренд став лідером серед енергетичних напоїв на ринку Угорщини в рекордно короткі терміни, завдяки його винятковим продуктам, ефективної стратегії продажів і унікальним маркетинговим рішенням. Бренд присутній в більш ніж 50 країнах світу, будучи лідером ринку в Болгарії, Румунії, Словаччини, Греції та на Кіпрі.

Від 2017 року корпорація виробляє пакувальний матеріал на власному заводі з виробництва алюмінієвих банок QUALITY PACK, оснащеному найсучаснішими технологіями. HELL ENERGY надає споживачам їх улюблений енергетичний напій в упаковці майбутнього – алюмінієвій банці, яка на 100% підлягає вторинній переробці нескінченну кількість разів.

2018 рік став перехідним для розвитку бренду HELL ENERGY: вони запустили глобальну рекламну кампанію з голлівудською зіркою Брюсом Віллісом. Завдяки постійним інноваціям продуктів, У 2019 році компанія вийшла на новий сегмент ринку зі своєю абсолютно новою лінійкою продуктів ENERGY COFFEEs.

Дві головних складових успіху HELL ENERGY – це висока якість продукту та відмінне співвідношення ціни і якості.