2020.05.02. Budapest

παρτε μια γευση του καλοκαιριου με την

Οι λάτρεις των ενεργειακών ποτών HELL μπορούν να απολαύσουν μερικές εξαιρετικές γεύσεις αυτό το καλοκαίρι. Αν σας αρέσει η δελεαστική…

Οι λάτρεις των ενεργειακών ποτών HELL μπορούν να απολαύσουν μερικές εξαιρετικές γεύσεις αυτό το καλοκαίρι. Αν σας αρέσει η δελεαστική γεύση του μαύρου κερασιού ή θέλετε μια δροσιστική γουλιά τροπικής απόλαυσης, τότε έχουμε καλά νέα για εσάς ..

Το Black Cherry, ένα από τα εκλεκτά ποτά της Summer Cool, είναι ντυμένο στα μωβ και συγκεντώνει όλα τα αρώματα του καλοκαιριού σε ένα κουτάκι, ενώ το πορτοκαλί Mangosteen-Pomelo ενώνει αριστοκρατικά τη γλυκύτητα των Φρούτων των Θεών με τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών. Η HELL ENERGY εκπλήσσει τους πελάτες της κάθε χρόνο με νέες καλοκαιρινές γεύσεις και το φετινό καλοκαίρι δεν αποτελεί εξαίρεση. Φυσικά, τα ενεργειακά ποτά περιορισμένης έκδοσης της HELL παρασκευάζονται με τη συνήθη εξαιρετική ποιότητα. Δεν περιέχουν συντηρητικά καθώς είναι παστεριωμένα και εκτός από 5 διαφορετικές βιταμίνες Β, έχουν περιεκτικότητα σε καφεΐνη 32mg/100ml.

Περισσότερα νέα