2022.10.28.

Ο νέες γεύσεις HELL ENERGY ICE COOL μόλις έφτασαν και ένα μαγικό αίσθημα δροσιάς κρύβεται σε κάθε κουτάκι!

Τα νέα ICE COOL της HELL ENERGY σε limited edition κάνουν το σκηνικό να μοιάζει χειμωνιάτικο


Τα νέα ICE COOL της HELL ENERGY σε limited edition κάνουν το σκηνικό να μοιάζει χειμωνιάτικο 

Η γνωστή εταιρεία ενεργειακών ποτών HELL ENERGY, κορυφαίο brand στην ελληνική αγορά, με μεγάλη γκάμα και σε ready-to-drink παγωμένους καφέδες, παρουσιάζει τις νέες γεύσεις ICE COOL limited edition. Όπως κάθε χρόνο, η HELL ENERGY προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα αποκλειστικά για την χειμερινή περίοδο και παρόλο που ο καιρός ακόμη δεν φαίνεται να αλλάζει αρκετά, τα νέα ICE COOL ξεκινούν να μας προετοιμάζουν για έναν πολύ δυνατό χειμώνα!

Τα νέα κουτάκια HELL ICE COOL έχουν εντυπωσιακά χρώματα. Το ένα έχει το μπλε χρώμα των χιονισμένων τοπίων ενώ το άλλο μοιάζει με το φως του ήλιου που αντανακλά στον πάγο. Και τα δυο είναι γεμάτα με γεύσεις ιδανικές για τους κρύους μήνες και τις χειμερινές περιπέτειες. 

Η γεύση πιπερόριζας δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση στο HELL ICE COOL τζίντζερ-λεμόνι, το οποίο μπορεί να συνοδέψει ιδανικά τις διασκεδαστικές χειμερινές υπαίθριες δραστηριότητες, ενώ το ICE COOL με γεύση κεράσι-βανίλια, που θυμίζει κάτι από χριστουγεννιάτικα μπισκότα, θα σας κάνει να ξεκινήσετε από τώρα την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα!

Οι χειμερινές γεύσεις limited edition της HELL διατίθενται με την κλασική καφεΐνη 32mg/100ml, 5 βιταμίνες Β και χωρίς συντηρητικά, και θα τα βρείτε στα πλήρως ανακυκλώσιμα κουτάκια των 250 ml.

Νικήστε την πλήξη του χειμώνα με τις μοναδικές γεύσεις της HELL ICE COOL!

Ανακαλύψτε τα νέα HELL ICE COOL στα σημεία πώλησης της HELL σε όλη την Ελλάδα!  

Πληροφορίες για δημοσιογράφους:

Μαρτίνα Νικολάου, Action Global Communications Hellas

+30 210 7240160 | martina.n@actionprgroup.com  

Περισσότερα νέα