2021.11.10.

Οι δυο νέες Ice Cool γεύσεις της HELL ENERGY σε συσκευασίες που προκαλούν εντυπώσεις!

Το HELL Nordic Red και το HELL Nordic Turquoise είναι εδώ για να μας κρατήσουν συντροφιά τις πιο κρύες μέρες του φετινού χειμώνα!

HELL Nordic Red και HELL Nordic Turquoise

Αθήνα, Νοεμβρίου 2021 – Η HELL ENERGY, κορυφαίο brand ενεργειακών ποτών και ready-to-drink παγωμένων καφέδων στην ελληνική αγορά, κάθε χειμώνα κυκλοφορεί limited edition Ice Cool γεύσεις του κορυφαίου ενεργειακού ποτού της. Φέτος, η HELL παρουσιάζει δύο ξεχωριστές και άκρως χειμωνιάτικες γεύσεις, σε συσκευασίες με μοτίβα που θυμίζουν χριστουγεννιάτικα πουλόβερ. Το HELL Nordic Red και το HELL Nordic Turquoise είναι εδώ για να μας κρατήσουν συντροφιά τις πιο κρύες μέρες του φετινού χειμώνα!

Το HELL Nordic Red με την δυναμική γεύση ροδιού, έρχεται στο κουτάκι με το έντονο κόκκινο χρώμα ενώ το HELL Nordic Turquoise με την εξωτική γεύση από ακτινίδιο έρχεται στη συσκευασία χρώματος τιρκουάζ. Όποια κι αν είναι η επιλογή, το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι συναρπαστική.

Ο χειμώνας ξεκίνησε να δείχνει από νωρίς τα δόντια του γι’ αυτό η HELL προτείνει ένα ξεχωριστό challenge για φέτος. Κάλεσε τους φίλους σου σε μια βραδιά διαγωνισμού για το καλύτερο πουλόβερ, φορέστε τα αγαπημένα σας και αράξτε δίπλα στο τζάκι, δημιουργώντας ένα φανταστικό σκηνικό. Ψηφίστε το πουλόβερ που ταίριαξε καλύτερα με τις συσκευασίες των νέων Ice Cool της HELL και απολαύστε τις νέες γεύσεις παρέα. Η έκρηξη ενέργειας από τα νέα ποτά της HELL θα σας κρατήσει σε εγρήγορση για όποια δραστηριότητα κι αν επιλέξετε για το φετινό χειμώνα.

Όπως πάντα, όλα τα ενεργειακά ποτά της HELL ENERGY περιέχουν την κλασική περιεκτικότητα σε καφεΐνη 32mg/100ml, 5 είδη βιταμινών Β, βρίσκονται συσκευασμένα σε ανακυκλωμένο κουτί αλουμινίου, ενώ δεν περιέχουν συντηρητικά. 

Ανακάλυψε τα νέα limited edition HELL Ice Cool στα σημεία πώλησης της HELL σε όλη την Ελλάδα!

Περισσότερα νέα