2020.07.22. Budapest

η συσκευασια των ποτων γινεται πρασινη με την

Ο Όμιλος HELL ENERGY, ένας γνωστός παραγωγός ενεργειακών ποτών και αναψυκτικών, μαζί με την εταιρεία αλουμινίου Hydro, υπέγραψαν συμβόλαιο…

Ο Όμιλος HELL ENERGY, ένας γνωστός παραγωγός ενεργειακών ποτών και αναψυκτικών, μαζί με την εταιρεία αλουμινίου Hydro, υπέγραψαν συμβόλαιο στις 21 Ιουλίου 2020 για την εισαγωγή της πιο πράσινης συσκευασίας ποτών στον κόσμο. Σύμφωνα με τη δέσμευση της HELL, το αλουμινένιο σώμα του κουτιού των ποτών της για ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο θα κατασκευαστεί από το Hydro CIRCAL, το υψηλής ποιότητας ανακυκλωμένο αλουμίνιο με πιστοποιημένο περιεχόμενο τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένων απορριμμάτων από τον καταναλωτή.

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της βιομηχανίας σήμερα είναι η ανακύκλωση των συσκευασιών όταν δεν χρησιμοποιούνται πλέον. Η HELL ENERGY και η QUALITY PACK, ανακοίνωσαν με υπερηφάνεια ότι θα συνεργαστούν με την Hydro για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων, παράγοντας κουτιά αλουμινίου που έχουν μερικά από τα υψηλότερα επίπεδα ανακυκλωμένου περιεχομένου στον κόσμο.

“Φιλοδοξούμε να ηγηθούμε της αγοράς και να είμαστε το παγκόσμιο σημείο αναφοράς παρέχοντας συσκευασίες χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στους καταναλωτές μας. Γι’ αυτό δεσμευτήκαμε στην καινοτομία της Hydro, που είναι μακράν η πιο βιώσιμη λύση για την αγορά μας.” είπε ο Barnabas Csereklye, Διευθύνων Σύμβουλος της HELL ENERGY και Διευθύνων Σύμβουλος της QUALITY PACK.

Παρόλο που οι καταναλωτές αναζητούν πιο φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, τα πλαστικά μπουκάλια μπορούν να ανακυκλωθούν μόνο πεπερασμένες φορές και η πλαστική συσκευασία εκτιμάται ότι έχει μεγάλο μερίδιο διαρροής πλαστικών στον ωκεανό. Δείχνοντας δέσμευση για τη βιωσιμότητα, η HELL έχει ήδη δεσμευτεί να μειώσει το μερίδιο των πλαστικών φιαλών στο χαρτοφυλάκιό της στο 1% έως το 2025.

Αντίθετα, τα δοχεία αλουμινίου μπορούν να ανακυκλωθούν σχεδόν απεριόριστα, διατηρώντας την ποιότητά τους και διατηρώντας την αξία τους. Η εγγύηση 75% ή περισσότερου ανακυκλωμένου περιεχομένου σημαίνει αλουμίνιο που έχει φτάσει στο τέλος της ζωής του ως προϊόν σε χρήση και το οποίο επανήλθε στον κύκλο. Το μέταλλο μπορεί να διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στη δημιουργία μιας πραγματικά κυκλικής οικονομίας.

Η στρατηγική της HELL βασίζεται στην υπεύθυνη προμήθεια αλουμινίου με αποτύπωμα χαμηλού άνθρακα που θα συμβάλει στη μείωση των παγκόσμιων εκπομπών και θα δημιουργήσει προϊόντα για ένα μέλλον χαμηλών εκπομπών άνθρακα. Η HELL πέτυχε να μειώσει τα αέρια του θερμοκηπίου κατά 60% σε σύγκριση με τις συσκευασίες στο παρελθόν.

Η δέσμευση είναι ένα σημαντικό ορόσημο αειφορίας για ολόκληρη τη βιομηχανία και ο όμιλος HELL ENERGY είναι ο μόνος γνωστός κατασκευαστής ποτών που είναι σε θέση να προσφέρει συσκευασίες με χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα στους πελάτες και τους καταναλωτές παγκοσμίως. Η διαδικασία παραγωγής αλουμινίου είναι πλήρως ανιχνεύσιμη και το προϊόν είναι πιστοποιημένο από ανεξάρτητο τρίτο μέρος.

Ο όμιλος HELL ENERGY δημιούργησε το πρώτο δικό του, και της Ουγγαρίας, εργοστάσιο αλουμινένιεων συσκευασιών ποτών, το QUALITY PACK το 2017 και έκτοτε ανακυκλώνει το 100% των βιομηχανικών απορριμμάτων του ως μέρος της υπεύθυνης διακυβέρνησής του. Όντας μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες μάρκες FMCG, η HELL θεωρείται ένας εντελώς μοναδικός παίκτης στον κλάδο με το υψηλότερο επίπεδο κάθετης ολοκλήρωσης, δεδομένης της γνωστής μάρκας, των σύγχρονων εργοστασίων πλήρωσης και, φυσικά, του υπερσύγχρονου εργοστασίου συσκευασίας. Τα προϊόντα τους διατίθενται σε περισσότερες από 50 χώρες και είναι ηγέτης της αγοράς σε πολλές από αυτές τις χώρες.

Περισσότερα νέα