2022.

Τα νέα HELL Summer Cools είναι εδώ με ανανεωμένο look!

Η limited edition σειρά της HELL περιέχει δυο νέες γεύσεις, το HELL Summer Cool Sun Smiles και το HELL Summer Cool Sun Likes. 

HELL SUMMER COOL SUN SMILES και HELL SUMMER COOL SUN LIKES

Η HELL ENERGY, κορυφαίο brand στην ελληνική αγορά, με μεγάλη γκάμα προϊόντων στην κατηγορία των ενεργειακών ποτών, των ready-to-drink παγωμένων καφέδων αλλά και των βιταμινούχων ροφημάτων, λανσάρει τις νέες γεύσεις Summer Cool. Η limited edition σειρά της HELL περιέχει δυο νέες γεύσεις, το HELL Summer Cool Sun Smiles και το HELL Summer Cool Sun Likes

Οι σειρές αυτές κυκλοφορούν πάντα σε μοναδικές ανακυκλώσιμες συσκευασίες – μερικές από τις οποίες είναι πράγματι συλλεκτικές. Οι φετινές υπόσχονται να συνοδέψουν αριστουργηματικά τις καλοκαιρινές σου φωτογραφίες στα social media, αφού αποτυπώνουν τα αγαπημένα σου emoji!

Βλέποντας στην συσκευασία του HELL Summer Cool Sun Smiles τα πιο ευχάριστα emoji, θα σου φτιάξουν την διάθεση, ενώ η πλούσια γεύση από ραβέντι και φράουλα θα σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Το νέο HELL Summer Cool Sun Smiles είναι μια ιδανική  επιλογή, που θα κάνει όλη την παρέα να χαμογελά σε κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση ! 

Από την άλλη, το HELL Summer Cool Sun Likes, είτε πηγαίνεις στην παραλία, είτε σε μια συναυλία, είτε βρίσκεσαι με την παρέα θα αποτελέσει την καλύτερη συντροφιά. Το σίγουρο είναι ότι θα πρωταγωνιστήσει σε όλες τις φωτογραφίες, αφού στο κουτάκι του αποτυπώνονται όλα τα σχετικά emoji. Το νέο HELL Summer Cool Sun Likes με την γεύση από Elderflower ήρθε για να δροσίσει τον ουρανίσκο σου τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού! 

Μπορεί οι γεύσεις και οι συσκευασίες των ενεργειακών ποτών HELL ENERGY να ανανεώνονται, τα συστατικά όμως παραμένουν τα ίδια, με την κλασική περιεκτικότητα σε καφεΐνη 32mg/100ml και 5 είδη βιταμινών Β. Οι νέες πρωτότυπες συσκευασίες είναι από πλήρες ανακυκλωμένο κουτί αλουμινίου, ενώ τα ενεργειακά ποτά δεν περιέχουν συντηρητικά.

Ανακάλυψε τα νέα HELL Summer Cool στα σημεία πώλησης της HELL σε όλη την Ελλάδα!

Περισσότερα νέα