2023.05.08.

Ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο ξεκινά για τη HELL ENERGY με τη νέα τηλεοπτική της καμπάνια

Η τελευταία διαφήμιση της HELL ENERGY είναι εδώ!

Τη σκυτάλη από τον Bruce Willis παίρνουν οι ήρωες της διπλανής πόρτας

Νέα εποχή για τη HELL ENERGY: μετά τον Bruce Willis, τον σπουδαιότερο ηθοποιό ταινιών δράσης στον κόσμο, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη διαφημιστική καμπάνια της κορυφαίας μάρκας ενεργειακών ποτών* αναλαμβάνουν οι καθημερινοί ήρωες που ζουν δίπλα μας. Στο νέο τηλεοπτικό σποτ, θα ταυτιστούμε με τους πρωταγωνιστές και με καταστάσεις στις οποίες χρειαζόμαστε μια μικρή ώθηση για να τα καταφέρουμε.

6 μήνες προγραμματισμού και προετοιμασίας, ομάδα 100 ατόμων, πάνω από 100 συνεργάτες, 20 ηθοποιοί, 3 ημέρες γυρισμάτων, 4 ιστορίες, 5 εβδομάδες post-production. Πρόκειται, με λίγα λόγια, για τη νέα τηλεοπτική εκπομπή της HELL ENERGY. Το προϊόν έχει ήδη αρχίσει να εμφανίζεται σε όλες τις χώρες όπου κυκλοφορεί το προϊόν.

Η παράσταση παρουσιάζει τις προκλήσεις που βιώνουν καθημερινά τέσσερις ανεξάρτητοι χαρακτήρες και που συχνά δεν πετυχαίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με την πρώτη προσπάθεια. Είναι φυσικό κάποια στιγμή να χάσεις τις δυνάμεις σου ή να νιώθεις ότι έφτασες σε έναν στόχο, ειδικά όταν πρόκειται για μια σημαντική στιγμή στη ζωή σου. Ωστόσο, όπως λέει και η διαφήμιση, μην κοιτάς πίσω, γιατί έχεις τη δύναμη μέσα σου και το μόνο που χρειάζεσαι είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου!

“Τα τελευταία πέντε χρόνια, έχουμε χτίσει την επικοινωνία της HELL ENERGY γύρω από τον Bruce Willis. Κατά τη διάρκεια αυτής της μισής δεκαετίας, όχι μόνο η μάρκα, αλλά και η κατηγορία των ενεργειακών ποτών γενικότερα έχει αναπτυχθεί πολύ σε διεθνές επίπεδο. Εξετάζοντας τον καταναλωτή Ως συνήθως, αυτά τα ποτά δεν θεωρούνται πλέον λειτουργικά προϊόντα, αλλά καθημερινές ανάγκες.Αν και ο Bruce θα παραμείνει πάντα μια εμβληματική φιγούρα στην ιστορία μας, ήρθε η στιγμή να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο στην επικοινωνία της επωνυμίας. Επομένως, μετά από μια παρόμοια ιστορία, οι θεοί της καθημερινότητας παίρνουν τη θέση που τους αξίζει. Δεν είναι απαραίτητο να σωθεί ο κόσμος, αλλά χρειάζονται ένα επιπλέον κίνητρο στη ζωή τους για να ξεπεράσουν δυσκολίες, μικρές ή μεγάλες», δήλωσε ο Márton Vecsei, Leader της HELL ENERGY.

Το διαφημιστικό σποτ προβάλλεται για περισσότερο από 1 λεπτό σε μερικές από τις κορυφαίες χώρες όπου πωλούνται προϊόντα HELL (π.χ. Ουγγαρία, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία), ενώ το σποτ διάρκειας 30 δευτερολέπτων δείχνει ενεργειακά ποτά HELL ENERGY σε περισσότερες από 50 χώρες.

Η νέα δημιουργική ιδέα της μάρκας θα προβληθεί στην τηλεόραση, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε διαφημιστικές πινακίδες και σε σημεία πώλησης το 2023.

Δείτε τη νέα έκδοση εδώ: https://youtu.be/wAZZtYcWzJE

*Σύμφωνα με στοιχεία της Nielsen Consumer Greece Single Member S.A. και μέσω της υπηρεσίας Retail Index Service για ενεργειακά ποτά, για την περίοδο 52 εβδομάδων, που έληξε τον Δεκέμβριο του 2022 και αφορά τη συνολική αγορά των παντοπωλείων στην Ελλάδα. (Πνευματικά δικαιώματα © 2022, NielsenlQ)

Περισσότερα νέα